Nesvakidašnja žurka: Novinar proslavio rođendan infarkta

Novosti Online / D.N.

26. 01. 2020. u 14:43

Na proslavi je svirao policajac "saobraćajac", a među gostima su bili i vlasnik pogrebnog preduzeća "Drnda" i muzička TV zvezda, kardiolog dr Grujić

Несвакидашња журка: Новинар прославио рођендан инфаркта

Foto: D. Novković

POŽAREVAC – Požarevački novinar Momčilo Veljković prošlog januara uspešno je "preležao" infarkt, pa je sada rešio da proslavi godišnjicu ove svoje životne pobede. Slavlje za prijatelje organizovao je u najstarijem gradskom kafiću "Stil", koji radi već 30 godina, i u kojem je pre godinu dana doživeo infarkt.


Među gostima su bili i kardiolog koji ga je lečio, dr Goran Grujić Gruja, široj javnosti poznat kao učesnik muzičkog TV takmičenja "Nikad nije kasno", kao i vlasnik čuvenog pogrebnog preduzeća, Radiša Mihajlović "Drnda".


- Njih dvojicu strateški sam pozvao, radi dobrobiti mojih gostiju. Ukoliko nekome pozli, tu je doktor Gruja, a ako intervencija ne uspe, dalje preuzima "Drnda" – rekao je u šali dobro raspoloženi Veljković.


Među gostima su bili i njegov venčani kum, gradonačelnik Bane Spasović, operska pevačica i direktorka Centra za kulturu Galina Perić, kao i Veljkovićeva porodica, kolege i prijatelji.


Sve njih zabavljao je bend na čelu sa harmonikašem Ljubetom Petrovićem, "saobraćajcem" u penziji, a pored pevača Mirka Mandića mikrofona su se prihvatali i dr Gruja i pomoćnik gradonačelnika Nenad Petrović. Vrhunac proslave označilo je "Infarkt kolo", o čijoj dinamici igranja jasno govori njegov naziv.




- Posle ove proslave čeka me godišnja kontrola i nadam se da će ona potvrditi moje dobro zdravstveno stanje, jer se osećam odlično. Svojim kolegama, ali i svima ostalima, savetujem da budu umereni u jelu i piću, kako ne bi ponovili moju grešku od pre godinu dana – poručio je slavljenik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije