TRANSFERI (27. januar)

Vreme čitanja: 17min | pon. 27.01.20. | 23:55

Pratite sa nama sva dešavanja sa zimske fudbalske pijace...

NAJVAŽNIJE VESTI DANA 

- Tusar u Herti, menja ga Bruno Gimarais! Opširnije OVDE.
Emre Džan blizu Borusije Dortmund. Opširmije OVDE
- Slobodan Rajković potpisao za Peruđu! Opširnije OVDE
- Monako kupio golmana iz Poljske u rekordnom transferu. Opširmije OVDE
- Mančester Junajted bira između Slimanija i Igaloa. Opširmije OVDE
- Milan u pregovorima oko transfera Florentina Luiša. Opširmije OVDE
- Ben Arfa stiže u Valjadolid! Opširnije OVDE
- Beograđanin Danel Sinani na pragu transfera u Norič. Opširmije OVDE
- Ajaks poslao Bandea na pozajmicu. Opširmije OVDE
- Vezista Slavije Prag blizu Vest Hema. Opširnije OVDE.
- Roma objavila sve detalje Ibanjezovog transfera. Opširnije OVDE.
- Islam Slimani podneo zahtev za raskid ugovor s Monakom. Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


- To bi bilo sve za danas. Dosta posla u ovom uzbudljivom danu. Ulazimo u samu završnicu, verujemo da će tek biti posla! Laku noć.

23.59 - Vest za kraj – Bajern pažljivo motri na situaciju oko Tome Lemara. Nemački šampion je probao da ga dovede još pre godinu i po dana, ali sada ne namerava da Atletiku plati 60.000.000 evra i dogovor je moguć samo ako Rohiblankosi smanje svoja potraživanja...

23.55 BOMBA: Opet Kaljari! Italijom je odjeknula vest da je Vest Hem poslao zvaničnu ponudu od 40.000.000 evra za Kaljarijevog vezistu Naitana Nandeza koji je na Siciliju stigao iz Boke pre samo šest meseci. U pitanju je pozajmica uz obavezu kupovine na 40.000.000 evra narednog leta...

23.51 GOTOVO: Đanluka di Marcio javlja da Napoli ima dogovor sa Veronom za albanskog štopera Maraša Kumbulu! Transfer od 20.000.000 evra, plus još četiri miliona u bonusima. Kumbula ostaje u Veroni na pozajmici do kraja sezone.

23.35 - BLIZU: Iznenađenje! Kaljari je na pragu dovođenja Gastona Pereira iz Kaljarija. Pregovori klubova teku bez problema, sutra dolazi njegov agent na završne pregovore. Pereiro je ofanzivni fudbaler, može da igra iza špica, ali i po bokovima.

23.16 - Prvi čovek Barselone Đosep Marija Bartomeu najavljuje dolazak Rodriga Morena. Opširnije OVDE.

23.05 - Kakav maler za Arsenal. Samo nekoliko sati pošto je propao transfer Pabla Marija iz Flamenga Škodran Mustafi iznet je na nosilima sa utakmice FA kupa protiv Bornmuta. Čini se da je u pitanju vrlo ozbiljna povreda skočnog zgloba, ali nema detaljnijih informacija na ovu temu trenutno.

22.59 - VBA i Šefild junajted su u pregovorima za napadača Kaluma Vilsona. Slaven Bilić u samoj završnici prelaznog roka traži pojačanje u napadu pošto je klub u golgeterskoj krizi.

22.54 - ZVANIČNO: Džonatan Kafu je definitivno postao novi igrač arapskog kluba Al Hazem. Ugovor je potpisao do juna 2021. godine, a plata će mu biti 4.000.000 evra, koliko je imao u Bordou otkako je stigao iz Ludogoreca za 7.500.000 evra. Bordou ide 4.000.000 evra.

22.44 - Frka u Romi – Barselona je zasad stopirala transfer Karlesa Pereza! Posao koji je trebalo da bude završen u najskorije vreme, sada je zakočio zbog toga što Roma ne prihvata naknadni zahtev Barselone da ugovor sadrži klauzulu preče kupovine po određenoj ceni... Kakva zavrzlama!

22.26 - Barselonin predsednik Đosep Marija Bartomeu euforično najavljuje dolazak Rodriga Morena iz Valensije uz reči “pojačanje je na stolu“. Uskoro opširnije...

22.21 - Viljareal je ozvaničio "transfer" marokanskog štopera Sofijana Čakle (26) iz B u prvi tim Viljareala. On će imati šest meseci da dokaže da je dovoljno dobar za Žutu podmornicu. 

22.08 - Klubovi i dalje vode rat za potpis Denija Rouza. Zapravo, od šest timova koji su se dosad pominjali zasad su ostali samo Bornmut, Njukasl i Votford. Svi na pozajmicu. Totenhem želi da ga proda, pa makar i za realni minimum novca ili na pozajmicu uz obavezu kupovine.

22.03 - Povremeni reprezentativac Crne Gore i Partizanov đak Filip Raičević potpisao je do kraja sezone s Slaskom iz Vroclava. On je formalno igrač Livorna, ali tamo nije dobio šansu.

21.59 - Sada malo vesti povezanih sa srpskim fudbalerima. Pavle Radunović, brat poznatijeg golmana Borisa, otišao je iz Sinđelića na progu u danska Fredericiju na probu, a trener ovog kluba Jonas Dal celu situaciju objasnio sledećim rečima.
“Igrao je u Rusiji i Srbiji, ali uslovi nisu uvek baš najbolji. On dolazi iz mesta gde se plate ne isplaćuju na vreme. Zato želi da restartuje svoju karijeru ovde“, poručio je Dal.

21.26 ZVANIČNO: Meksički Monterej doveo je argentinskog vezistu i bivšeg igrača Atletika i Sevilje Matijasa Kranevitera! Monterej je Zenitu platio 5.500.000 evra za ovaj transfer, a Kraneviter je potpisao ugovor do kraja decembra 2023. godine.

21.21 BOMBA: Valjadolid je zatražio Realovo pojačanje od 30.000.000 evra Rejnijera da dođe na pozajmicu do kraja sezone. Konekcija u ovoj priči je Ronaldo Fenomeno, koji želi da njegov mladi i talentovani zemljak dobije minute na najvišem nivou španskog fudbala. Opširnije OVDE.

21.15 - Atalanta je krenula po potpis francuskog štopera iz Sošoa Maksansa Lakroe (19). Prva ponuda glasi – 4.000.000 evra obeštećenja, plus bonusi.

21.02 - Nekadašnji vezista Notingem Foresta Klaudio Jakob (32) potpisao je ugovor do kraja godine s urugvajskim Nasionalom. On je bez kluba od septembra, kada je raskinuo ugovor s Šumarima.

20.55 - Parma planira da dovede još jednog golmana do kraja prelaznog roka! Jonut Radu jeste jako blizu, ali sada je u opticaju i Emilijano Vivijano koji je slobodan igrač.

20.51 - Problemi na relaciji PSŽ – Tijago Silva? Klub još nije ponudio novi ugovor svom kapitenu, Tijagov agent tvrdi da njihovo strpljenje nije beskrajno. Opširnije OVDE.

20.44 - Fajenord je poslao Oguzana Ozjakupa na pozajmicu u Bešiktaš do kraja sezone.

20.31 - Leganes "krade" Ljubomira Fejsu od Alavesa. Opširnije OVDE.

20.18 - Nica je objavila da je dovela mladog napadača Lozane Dana Ndojea (19), ali će ga vratiti nazad u švajcarski klub na pozajmicu do kraja sezone. Obeštećenje nije objavljeno.

20.11 BOMBA: Islam Slimani poslao je zvanični zahtev da bude stavljen na transfer listu! Alžirac nema nameru da ostane u jeku interesovanja Mančester junajteda i Totenemhema! Čekamo da vidimo konačni rasplet... Opširnije OVDE.

20.06 Skot Hogan, napadač Aston Vile koji je poslednjih šest meseci bio na pozajmici u Stouku, na pragu je prelaska u Birmingem na novu pozajmicu do kraja sezone. Zanimljivo...

20.02 Manuel David Milinković, Francuz sa srpskim korenima, napustio je Hal i preselio se u ekipu Vankuver Vajtkeps na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju otkupa.

19.29 - ZVANIČNO: Seltik je doveo defanzivnog vezistu Bnei Jehude Ismailu Sora na ugovor od četiri i po godine. Obeštećenje oko 2.300.000 evra.

19.24 - ZVANIČNO: Roma je ozvaničila transfer Rodžera Ibanjeza iz Atalante. Na kraju ipak besplatna pozajmica do juna 2021, onda obavezan otkup na osam miliona evra, plus još dva miliona kroz bonuse. Opširnije OVDE.

19.18 BLIZU: Kada smo već kod Valensije, jedan od čelnih ljudi kluba Anim Murti i superagent Žorž Mendeš viđeni su u Barseloni gde su stigli da zaključe transfer Rodriga Morena, javlja Radio Katalunja!

19.13 ODBIJENO: Italijanski Skaj tvrdi da su Totenhem i Valensija bili u pregovorima za transfer Žofrija Kondogbije, ali da je prvi čovek Slepih miševe Peter Lim stopirao iste jer ne želi da proda Francuza.

19.09 - BLIZU: Pisali smo pre neki dan, sada je jako blizu realizacije - Vest Hem za 20.000.000 evra dovodi vezistu praške Slavije Tomaša Součeka za 20.000.000 evra. Opširnije OVDE.

18.47 - Iako je brat, ujedno i agent Edinsona Kavanija u Madridu gde pokušava da dogovori lične uslove saradnje za svog brata sa Atletikom, RMC javlja da PSŽ još nije dobio drugu zvaničnu ponudu za Urugvajca pošto prva nije zadovoljila. A ona je glasila 15.000.000 evra za obeštećenje, plus tri miliona u bonusima. 

18.33 BLIZU: Totenhem i PSV ponovo su otvorili razgovore za Stivena Bergvajna, a novinar holandskog Ad Sportverelda Rik Elfrink kaže da će dogovor dve strane biti postignut uskoro...

18.26 ZVANIČNO: Lukas Tusar je novi igrač Herte, što je potvrđeno u klubu iz Berlina. Detalje ovog posla ste mogli već tokom dana da pročitate.

18.22 - Sampdorija je dogovorila dolazak mladog vezista Stabeka Kristofera Askildsena (19), međutim on će se prvo vreme navikavati na novu sredinu u Primaveri. U narednim satima se čeka potpis, tada će biti poznati detalji. Navodno važi za jednog od talentovanijih na svojoj poziciji i u svojoj generaciji.

18.06 - Napoli je i dalje u potrazi za napadačem, a na radaru je sada mladi ofanzivac Andrea Pinamonti (20). Navodno, Napoli je već odjavljen za Žan Filipa Matetu iz Majnca i Andreu Petanju iz Spala.

17.59 - Defanzivni vezista Parme Mateo Skocarela produžio je ugovor do juna 2021. godine, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu kluba.

17.55 ZVANIČNO: Milvol je otkupio golmana Bartoša Bjalkovskog od Ipsviča. On je prvobitno trebalo da igra na pozajmici do kraja sezone, ali je Milvol ipak odlučio da ga otkupi već sada. Ugovor na dve i po godine, obeštećenje oko 2.000.000 evra.

17.43 - Mančester junajted je i dalje miljama daleko od toga da potpiše Bruna Fernandesa, a dok se za taj transferu još vode pregovori, Sporting normalno koristi svog kapitena koji će igrati večeras protiv Maritima od 22 časa.

17.37 - Vest koja će možda najviše obradovati navijače Mančester junajteda – klub je u potrazi za novim sportskim direktorom! Navodno, prvi operativac Junajteda počeo je da gubi poverenje Borda direktora, zbog čega je navodno počelo da se traga za novim rešenjem. Prvi pik u ovom trenutku je – bivši direktor PSŽ Antero Enrike. Ako je ova informacija tačna, nismo sigurni da će Junajted da se usreći...

17.33 - Da li znate koji je jedini tim u Segundi koji nije doveo nijedno pojačanje ove zime? Sporting Hihon Miroslava Đukića. Zanimljivo, u dosadašnjem toku prelaznog roka nijedan igrač se nije pominjao kao moguće rešenje, iako je Đukić zahtevao da mu se dovedu pojačanja...

17.25 - Pedro bi ovog leta mogao da krene stopama svojih sunarodnika Andresa Inijeste i Fernanda Toresa i potpiše za Vizel Kobe. Pedru ugovor s Čelsijem ističe na leto, a za njega se interesuju još i Njujork Siti i Inter Majami, klubovi iz MLS. 

- To bi bilo sve od Aleksandra Gligorića za danas, s vama će do kraja dana biti Nikola Stojković.

16.59 - ZVANIČNO: Slobodan Rajković je novi igrač Peruđe! Opširnije OVDE

16.50 - ODBIJENOKristal Palas je odbio ponudu PSV Ajndhovena za levog beka Patrika van Anholta. Filipsovci su ponudili 5.000.000 evra za Holanđanina, a ali palas traži makar 7.000.000 i bonuse. 

16.41 - Agent Edinsona Kavanija je u Madridu! Izgleda da se transfer u Atletiko upravo dešava... Verovatno za obeštećenje od 15.000.000 evra. 

16.30 - Čelsi je zainteresovan za Kšištofa Pjonteka. Tačnije, Poljak  iz Milana im je ponuđen,a njihov predlog je pozajmica na šest meseci sa opcijom otkupa ugovora. Međutim, Milan ne želi nikakve pozajmice već definitivnu prodaju za 30.000.000 evra. Totenhem im nudi novac i nekog od trojice igrača: Viktora Vanjamu, Erika Lamelu ili Huana Fojta

16.21 - ODBIJENO: Barnli je odbio Votfordov predlog za pozajmicu štopera Bena Gibsona

16.12 - GOTOVO! Da još jednom ponovimo: Luka Tusar se seli u Hertu u najskupljem bundesligsaškom transferu ove zime, a menja ga sjajni brazilac Bruno Gimarais za još veće pare. Opširnije OVDE

16.05 - Romin treći golman Danijel Fuzato se najverovatnije seli u portugalski vitoriju Setubal na pozajmicu, a u Rimu će ga vrlo verovatno zameniti brazilski veteran Rafael koji je treći golman u Kaljariju iza Olsena i oporavljenog Kranja

15.53 - Viljarel kreće po Lukasa Pereza! Žuta podmornica je nedavno ostala bez udarne igle Toko Ekambija koji je otišao u Lion, a Alavesov napadač je naciljan kao zamena. Međutim, neće biti lako... Sevilja je već pokušavala da dovede Pereza ove zime pre nego što je kupila En Nesirija iz Leganesa i tada je Alaves odbio ponudu od 20.000.000 evra. Zato će Viljareal morati da ponudi više i da plati otkupnu klauzulu od 25.000.000 evra. A Alaves bi kao zamenu mogao da dovede Tonija Sanabriju koji je trenutno u Đenovi na pozajmici iz Betisa.  

15.45 - GOTOVO! Španski i francuski mediji javljaju da će Hatem Ben Arfa danas ili sutra i zvanično biti promovisan kao igrač Valjadolida. Opširnije OVDE

15.34 - Dok se čeka zvanična potvrda Politanovog transfera, Napoli užurbano radi i na dovođenju centarfora. Pored Petanje, meta je i Mateta iz Majnca. Jedan od njih dvojice se očekuje u Napulju do kraja prelaznog roka. 

15.25 - BLIZU! Poznati su novi detalji očekivanog transfera Emrea Džana u Borusiju Dortmund. Otkriveno je da Borusija Dortmund nudi 30.000.000 evra Juventusu na ime obeštećenja i da su Bjankoneri dali zeleno svetlo. 

15.19 - Još jedan vezista se posle Batalje i Vaskeza pominje kao želja Fiorentine. U pitanju je Razvan Marin iz Ajaksa. Rumun je letos došao kao veliko i skupo pojačnje u Amsterdam iz Standarda ali je razočarao i ne bi bilo iznenađenje da ga Ajaks pusti već ove zime. 

15.10 - GOTOVO! Osasuna je ekspresno reagovala posle teške povrede najboljeg igrača i strelca 'Čimija' Avile. Klub iz Pamplone je dogovorio transfer španskog napadača Enrika Galjega iz Hetafe. Madridski klub je pristao na obeštećenje od 3.000.000 evra, a Galjego će potpisati ugovor na tri godine.  

15.02 - PROPALO! Real Madrid je taj koji je stopirao prelazak Danija Sebaljosa u Valensiju. Španac je iskazao želju da napusti Arsenal šest meseci pre isteka pozajmice iz Reala, londonski klub bi to možda i prihvatio, ali je Real stavio veto jer iz nekih razloga ne želi da pojačava Valensiju. 

14.53 - GOTOVO! Iskusni štoper Andrea Masijelo je stigao iz Atalante u Đenovu na lekarske preglede i potpis ugovora do 2022. godine. Imao je i ponudu Sampdorije, ali se odlučio za dres njenog gradskog rivala koji je već nosio u prošlosti. 

14.45 - Zvuči pomalo neverovatno, ali brazilski mediji otkrivaju čudesne detalje iz sage oko najavljenog transfera Pabla Marija iz Flamenga u Arsenal. Brazilac Edu koji je sportski direktor engleskog kluba se obratio Flamengu s namerom da dovede igrača i pristao na cenu od 9.000.000 evra. Zajedno su za vikend otputovali u London, Španac je prošao lekarske i kada je trebalo da se palti, Edu je rekao zemljacima iz Flamenga da Arsenal nema para i da može da plati samo pozajmicu?! Ako je istina, sramotno ponašanje veliko kluba... Pabrlo Mari se već vratio u Brazil i čekaju ga na treninzima Flamenga a Arsenal se i dalje nada da postoji šansa za transfer. 

14.36 - Još nema konačnog dogovora ali je transfer Susa iz Milana u Sevilju sve bliži. Milan je pristao na pozajmicu od 18 meseci sa obaveznim otkupom ugovora posle određenog broja utakmica, ali ne pristaje na cenu od 20.000.000 evra koliko nudi Sevilja. Rosoneri traže makar 25.000.000 evra. 

14.32 - To je to što se tiče Lidsa ove zime. Marselo Bijelsa je pre nekoliko minuta potvrdio da Lids posle potpisa Žan Kevina Ogustana neće dovoditi više pojačanja ove zime. 

14.29 - Još se ne zna gde će Kajl Voker Piters. Murinjo je dao zeleno svetlo za prodaju desnog beka, a Sautempton i Kristal Palas bi ga rado videli u svojim redovima. Međutim, oni žele pozajmicu, a Totenhem insistira na prodaji. 

14.20 - ODBIJENO: Nemački ofanzivac Amin Junes je odbio da pređe iz Napolija na pozajmicu u Sampdoriju iako su se klubovi dogovorili. Iako nije u prvom planu kod Gatuza, nije želeo da pređe u Samp. Za njega se još interesuju Torino, Đenova i Majnc.  

14.11 - Barnli je novi klub koji je ušao u trku za dvođenje Stivena Nzonzija. Vest Hem i Ren su do sada važili za favorite da dovedu francuskog vezistu koji je prvi deo sezone proveo na pozajmici iz Rome u Galatasaraju. Sva tri kluba ga žele na pozajmicu, ali problem je visoka plata od 3.000.000 evra neto godišnje. 

14.02 - Engleski drugoligaš Čarlton razmišlja da do kraja sezone potpiše ugovor sa Florentanom Pogbom, starijim bratom mnogo poznatijeg Pola. Iskusni defanzivac je bez kluba otkako je MLS ligaš Atlanta odlučila da ne produži saradnju sa njim. Trenutno trenira sa Čarltonom i verovatno će mu biti ponuđen ugovor do leta. Ranije je igrao za Sent Etjen i Genčlerbirligi. 

13.54 - Odion Igalo ili Islam Slimani? To su preostala rešenja za napad Mančester Junajteda do kraja prelaznog roka. Opširnije OVDE

13.45 - ZVANIČNO: Slovački napadač Robert Boženik (20) je novi igrač Fajenorda! Holandski velikan je mladog Slovaka doveo iz Žiline u transferu teškom između 4.000.000 i 5.000.000 evra, a Boženik je potpisao ugovor do leta 2024. godine. 

13.27 - BLIZU! Rumunski golman Andrej Radu je nadomak prelaska iz Intera u Nicu. Prvi deo sezone je proveo na poazjmici u Đenovi koja je potom dovela Perina i sklonila ga sa gola. Rumun je ljut na Đenovu i rešio je da okonča pozajmicu, a Nica se prva javila. U pitanju će biti pozajmica na 18 meseci s opcijom otkupa. Spekuliše se da će otkup da iznosi 15.000.000 evra. 

13.20 - Napoli želi da se reši Hosea Kaljehona odmah! Špancu ugovor ističe narednog leta, odbio je produžetak i Napolitanci pokušavaju praktično da ga oteraju. Njegov agent je rekao da Kaljehon neće napustiti klub pre isteka ugovora. Videćemo... Espanjol je zainteresovan da vrati šapsnko krilo. 

13.09 - Pablo Mari se vraća za Brazil. Ali transfer u Arsenal još nije propao. Flamengo čeka da Arsenal ponudi fiksnih 9.000.000 evra, Tobdžije i dalje pokušavaju da ispregovaraju pozajmicu. 

13.03 - Everton je poslao zvaničnu ponudu Interu za urugvajskog vezistu Matijasa Vesina. Karamele nude 14.000.000 evra, a Interova početna cena je iznosila 25.000.000 evra. Italijanski mediji javljaju da bi dogovor mogao da se postigne na 20.000.000 evra. 

12.55 - GOTOVO! Italijanski mediji javljaju da je sve dgovorno oko prelaska ofanzivca Karlesa Pereza iz Barselone u Romu. Vučica ga dovodi na pozajmicu s obaveznim otkupom ugovora za 12.500.000 evra, a Barsa neće imati povratnu klauzulu. Igrač će potpisati ugovor na četiri godine vredan 2.000.000 evra po sezoni. 

12.58 - GOTOVO! Francuski vezista Luka Tusar je na putu za Berlin gde da uskoro očekuju lekarski pregledi i potpis ugovora sa Hertom. Lion će na ime obeštećenja inkasirati 24.000.000 evra. 

12.40 - Kristijan Eriksen je uspešno završio prvi deo lekarskih pregleda u Milanu. Večeras sledi drugi deo, tako da se potvrda transfer može očekivati u kasnim večernjim satima ili sutra ujutro. 

12.32 - ZVANIČNO: Žan Kevin Ogusten je novi igrač Lidsa! Opširnije OVDE

12.20 - Još jedno ime se pominje za vezni red Fiorentine. U pitanju je Franko Vaskez iz Sevilje čija cena je oko 10.000.000 evra, a u Italiji je već igrao za Palermo. 

12.12 - GOTOVO! Monako je realizovao i drugi zimski transfer posle kupovine Strahinje Pavlovića iz Partizana. Kneževi su po sličnom receptu doveli gomana Radoslava Majeckog iz Legije i učinili ga najskupljim igračem u istoriji poljskog fudbala. Opširnije OVDE

12.05 - PROPALO? Iako je izgledalo kao gotova stvar, iskomplikovao se transfer španskog štopera Pabla Marija u Arsenal. Flamengov defanzivac je minulog vikenda doputovao u London, obavio lekarske preglede, čekao se potpis, a onda je stigla vest da se vraća u Brazil. Klubovi i dalje pregovaraju oko 9.000.000 evra vrednog transfera, igrač je još u Londonu, ali problem je što Arsenal nudi pozajmicu s opcijom otkupa, a Flamengo isnistira na definitivnom transferu. Razgovori su u toku... 

11.58 - Viljareal traži zamenu u napadu za Karla Toko Ekambija koji je prešao u Lion. Želja je bio Pako Alkaser, ali on čeka rasplet u Valensiji i Atletiku, pa Viljareal polako odustaje od njega. I okreće se Simoneu Zazi iz Torina. Žuta podmornica hoće Italijana na pozajmicu s opcijom otkupa ugovora, Torino isnsistira da otkup ugovora bude obavezan.

11.50 - Lomi se oko Emre Džana! Borusija Dortmund je favorit za njegovo dovođenje, ali su u igri i engelski klubovi... Opširnije OVDE

11.41 - Milan pokušava u smiraj prelaznog roka da dovede pojačanje iz Benfike. Reč je o mladom vezisti Florentinu Luišu za kojeg lisabonski klub traži 45.000.000 evra. Direktori dva kluba, a nekadašnji saigrači i prijatelji iz igračkih dana, Paolo Maldini i Rui Košta pregovaraju o ceni. Opširnije OVDE

11.35 - Vulverhempton pokušava da završi transfer Danijelea Podensea iz Olimpijakosa, ali se na kraju ispostavilo da Vulvsi nude samo 20.000.000 evra. Olimpijakos traži deset miliona više. Ipak, pregovori još traju i moguće je da se transfer relaizuje do petka. 

11.29 - Arsenalov san do kraja prelaznog roka je Hames Rodrigez. Kažemo san, jer transfer baš i nije realan. Arteta vidi Kolumbijca kao kapitalno pojačanje, ali problem je što Real traži 40.000.000 evra za transfer. A Arsenal nudi samo opciju pozajmice s pravom otkupa... 

11.20 - ZVANIČNO: Ajaksov skupoceni promašaj Hasan Bande se preselio u Švajcarsku. Opširnije OVDE

11.12 - Leganes je u hitnoj potrazi za pojačanjem u napadu posle prodaje Jusufa En Nesirija u Sevilju za 20.000.000 evra. Pominje se moguća pozajmica talentovanog Meksikanca Lajneza iz Betisa, ali i mogući dolasci veterana Negreda iz Al Nasra, Sanabrije iz Đenove, Serhija Leona iz Levantea i Rubena Sobrina iz Valensije. 

11.05 - I PSŽ je u igri za Kšištofa Pjonteka. Leonardo ga je pre godinu dana doveo u Milan, a sada razmišlja da ga dovede i na Park prinčeva kao zamenu ako Kavani pređe u Atletiko Madrid. Čeka se da Madriđani i zvanično dostave ponudu od 15.000.000 evra i da dobiju Kavanija

10.57 - ZVANIČNO: Barnli je i definitivno opozvao Nakija Velsa sa pozajmice u Kvins Park Rendžersima i šalje ga na novu pozajmicu. Pitanje je samo: Bristol Siti ili Notingem Forest? 

10.50 - Valjadolid želi kontroverznog Hatema Ben Arfu. Francuz je slobodan od letos kada mu je istekao ugovor sa Renom, a prethodnih dana je dobio pozive Almerije i arapskih klubova. Arapi nudi više, ali Valjadolid nudi mogućnost igranja u španskoj Primeri. 

10.41 - Fiorentina traži htno pojačanje u veznom redu, a u prvi plan je iskočilo ime Rodriga Batalje. Iskusni Agentinac iz lisabonskog Sportinga košta 7.000.000 evra, a Viola bi da ga dovede na pozajmicu s pravom otkupa. 

10.35 - Potvrđena je vest od sinoć da je Napoli u ofanzivi na Andreu Petanju iz SPAL-a. Ponuda od 21.000.000 evra plus bonusi stoji na stolu kluba iz Ferare. Napadač želi u Napoli, čeka se da SPAL uključi zeleno svetlo. 

10.29 - Barselona se vrzma oko Visama Ben Jedera iako su iz Monaka rekli da igrač nije na prodaju i da košta 200.000.000 evra. Ipak, za svaku slučaj u Kneževini razmišljaju o zameni, a jutros se pominje ime francuskog napadača Odsona Eduara iz Seltika. 

10.21 - GOTOVO! Stiglo je i pojačanje u Romu! Argentinski štoper iz Bolonje, Rodžer Ibanjez je započeo lekarske preglede. Pre toga se Roma dgovorila sa Atalantom i skinula Ibanjeza ispred nosa Bolonji koja je bila nadomak transfera. Roma će platiti Atalanti 1.000.000 evra za pozajmicu od 18 meseci, plus 8.000.000 evra za obavezan otkup ugovora plus 2.000.000 evra kroz eventualne bonuse. 

10.16 - GOTOVO! Kiristijan Eriksen je pre nekoliko minuta sleteo na milanski aerodorom Linate i odmah se uputio na lekarske preglede posle kojih sledi potpisivanje ugovora s aInterom. Totenhem će uključujući i bonuse dobiti 20.000.000 evra za obeštećenje. 

10.11 - Rođeni Beogranin Danel Sinani se nalazi pred transferom u redove premijerligaša Noriča. Opširnije OVDE

10.06 - Nekadašnji napadač Crvene zvezde Ugo Vijera je slobodan igrač pošto je raskinuo ugovor sa truskim Sivasom, a već se nazire i budući klub. Opširnije OVDE

10.00 - Krećemo sa vestima iz Italije. Mateo Politano je počeo lekasrke preglede uoči transfera iz Intera u napoli. Ovo su mu drugi lekarski u desetak dana pošto ih je uspešno obavio i pred transfer u Romu, ali je transfer na kraju propao. Podsetimo, Napoli dovodi Politana na pozajmicu od 18 meseci s obavezom otkupa za 25.000.000 evra. 

Dobro jutro poštovani čitaoci portala MOZZART Sport i dobro došli u još jedan dnevni blog posvećen zimskom prelaznom roku. Ovo je poslednja nedelja prelaznog roka koji se završava u petak uveče. S vama u prvoj smeni je ovoga jutra Aleksandar Gligorić, a pre nego što krenemo sa vestima, OVDE se podsetite jučerašnjih dešavanja sa fudbalske pijace. O najvažnijim vestima, možete da se informištete i klikom na poseban tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK".


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara