2
Domaći fudbal

VAN RITMA: Jovančić nije bio na treningu, Milunović trenirao van grupe!

Objavljeno: 27.01.20 u 11:23

Trening oporavka Crvene zvezde u Beleku je prošao, ali prvi problemi se javljaju, dvojica igrača već van ritma.

Od specijalnog izveštača iz Beleka – Mirko Marković

Pobeda nad Arkom iz Gdinje 3:2 donela je ‘prve žrtve’. To su Dušan Jovančić i Nemanja Milunović. Oni danas nisu trenirali sa ostatkom ekipe, a evo i zbog čega…

Dušana Jovančića je stegao virus i ima visoku temperaturu. On je van stroja već dva dana i nije poznato kada će se vratiti u ritam. Za razliku od njega Nemanja Milunović je protiv Poljaka dobio mnogo udaraca, te je trening oporavka odradio van grupe. Odluka stručnog štaba bila je da ga malo odmori.

Crvena zvezda popodne neće imati trening, a sutra se nastavlja u ritmu dva izlaska na teren hotela ‘Regnum’.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Milojević je rasterao gledaoce sa Marakane upravo onakvom igrom kakva je bila u prvom poluvremenu protiv pretposlednje plasirane Arke u poljskom prvenstvu! Ako Stanković želi da nastavi tamo gde je Milojević stao, onda će rasterati i ovo malo gledalaca na Marakani što ih je još ostalo u tragovima! Čudna je jedna stvar, da Stanković dolazi, posle 22 godine provedene u Italiji i trebalo bi da zna da se u savremenom fudbalu ne može uspeti sa sporim erigračima a on upravo forsira te iste spore igrače iz pogubne ere Milojevića!

    0
    0
    Odgovori
  2. Stanković mora da shvati neke stvari! Ne može se savremena, brza i borbena graditi sa igračima koji su u grupnoj fazi LŠ dokazali da nisu sposobni za savremeni evropski fudbal! Brzina je danas najvažnija komponenta fudbala! Ako Stanković ne zna ko su mu spori igrači u timu, neka pogleda rezultate Centra za motorička istraživanja i analitiku sporta, iz Beograda koji su izvršili testiranja igrača Zvezde, dva dana pre početka priprema! Da se Stanković oslanjao na rezultate ovih testiranja, ne bi mu ekipa onako katastrofalno igrala u prvom poluvremenu protiv Arke, predzadnje na tabeli u poljskom prvenstvu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter