Partizan - Milošević skratio spisak, sedmorica idu na ''kaljenje''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.01.2020.
20:03
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Posle priprema u Turskoj procenjeno je da je još rano za njihovu ozbiljniju ulogu u prvom timu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Tridesetak igrača je u dosadašnjem delu priprema koristio trener Partizana Savo Milošević, ali sada je došlo vreme da se taj spisak skrati na optimalan broj za drugi deo sezone.

Iako je nekolicina njih skrenula pažnju na sebe tokom priprema u turskom Beleku, sedmorica mladih fudbalera Partizana moraće da sačeka neku novu priliku za priključenje prvom timu.

Naime, kako danas prenosi ''Žurnal'', Đorđe Vukanić, Miljan Momčilović, Uroš Knežević, Nemanja Jović, Nikola Čolić i Savo Arambašić će u prolećnom delu sezone nastupati za Partizanovu filijalu Teleoptik, gde će raditi pod vođstvom Alberta Nađa i pokušaće da pomognu ''Optičarima'' da izbore opstanak u Srpskoj ligi ''Beograd''.

Sedmi igrač koji će još morati da se dokazuje Savu Miloševiću je 18-godišnji Slobodan Stanojlović, koji će u drugom delu sezone igrati u omladinskoj ekipi Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 27.01.2020
22:17

Imaju talenat, odradili su odlične pripreme na kojima su direktno mogli da se uvere u zahteve prvog tima i koliko i šta im nedostaje da bi ozbiljno konkurisali za roster Partizana. Nakon kvalitetno odrađenih priprema za njih je sada najvažnije da nastave kvalitetno da rade i da igraju kako bi se razvijali i uskoro mogli da igraju za prvi tim Partizana. Zato je veoma važno da Milošević insistira da Teleoptik što je moguće više približi rad po načinu i kvalitetu prvom timu Partizana.

avatar
Osijek 51
Monday, 27.01.2020
21:13

Molim vas ko Boga samo ne dirajte Stojkovica, Tosica i Brezancica, sa njima ODAVDE DO VJECNSTI

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 27.01.2020
22:22

Dao sam ti plus jer si u ovom trenutku u pravu. Stojković je bez konkurencije u Partizanu, Tošić je uz Lazara Pavlovića i Sumu najviše pokazao na ovim pripremama, pokazao je najveću dozu zalaganja od povratka u Partizan, a na to je verovatno uticalo da mu Partizan još uvek nije ponudio novi ugovor, a Urošević i Brežančić su jedini levi bekovi bili tako da nisu ni imali konkurenciju na ovim pripremama.

avatar
dragi
Monday, 27.01.2020
23:53

Mislim da je mislio, da su nedodirljivi !