0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram / uros31

PRIČE IZ ANTALIJE – RADAKOVIĆ ZA HS: Kanga je fudbalski umetnik, vole ga navijači Zvezde

Objavljeno: 27.01.20 u 20:20

Uverio sam se da mnogo zna, a njemu pripadaju velike zasluge za uspehe klubova – kaže Uroš Radaković

(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Beleka – Mirko Marković)

Zimska pauza za pojedine ekipe traje nekoliko meseci, baza je Belek po nekoliko puta, a slučajan susret usledio je u Antaliji sa Urošem Radakovićem, nekadašnjim omladincem Crvene zvezde, koji je kao ekstra talenat otišao u Bolonju.

NJEGOVE REČI RADUJU DELIJE: Gelor Kanga na čistom srpskom najavio ‘večiti’ derbi (FOTO)

Promenio je niz klubova i godinama unazad nastupao je u Češkoj, stigao do dresa Sparte iz Praga, koja ga je poslala na pozajmicu u Orenburg.

– Već smo obavili jedan deo priprema i posle par dana odmora u Beogradu krećemo ponovo na posao. Tako je u Rusiji, pauza je od sredine decembra, do početka marta, tako da se uželimo takmičarskih mečeva – rekao je Radaković.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejmar je večerašnji gol protiv Lila posvetio Brajantu! 😓💔

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

U novom klubu je odigrao deset mečeva i postigao je jedan pogodak.

– Ima dosta dobrih ekipa, a trenutno kolo vodi Zenit. Moj tim je dole, predstoji nam borba za opstanak, ali spominje se i proširenje Premijer lige za još dva člana. Čeka se konačna odluka da možemo da budemo spokojniji.

Radaković je odavno u inostranstvu, a dotakli smo se njegovog saigrača iz Praga Gelora Kange.

Nema dileme da je Kanga fudbalski umetnik čije poteze vole navijači. Na utakmicama je pun elana, radi za ekipu i ima poteze koji su odlični. Postigao je nekoliko fenomenalnih pogodaka, a gol dat Krasnodaru je potez za pamćenje.

Drugi deo sezone staje u samo tri meseca.

– Program je zgusnut i spremamo se za posao. Meni pozajmica ističe u Maju u Orenburgu, a zatim imam još godinu dana ugovor sa Spartom. Videćemo dalje korake – Poručio je na kraju razgovora Radaković

FOTO: Instagram / uros31

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter