Planira se postavljanje VAR-a na stadionu "Karađorđe"

Predstavnici FK Vojvodina danas su razgovarali sa predstavnicima Fudbalskog saveza Srbije o mogućnosti da se VAR tehnologija postavi na stadionu "Karađorđe".
Planira se postavljanje VAR-a na stadionu "Karađorđe"
Foto: 021.rs
VAR tehnologija se već koristi u Ligi šampiona i u pojedinim nacionalnim šampionatima u Evropi.
 
Predstavnici novosadskog kluba i Saveza obišli su stadion, da bi utvrdili mogućnosti za postavljanje VAR-a i šta sve treba da bude preduzeto kako bi ova tehnologija mogla da bude primenjena na "Karađorđu", saopšteno je iz Vojvodine.
 
Nije, međutim, do kraja jasno zbog čega bi se postavljao VAR, s obzirom na to da se planira rušenje stadiona i gradnja novog. Razlog bi bilo to što Vojvodina očekuje mesto koje će je voditi u Ligu Evrope, pa ako u klubu planiraju da igraju utakmice na "Karađorđu" znači da izgradnja novog stadiona zasigurno neće krenuti na leto, što je i do sada bilo malo verovatno.
  • vari

    30.01.2020 17:08
    var
    a sta je sa besplatnim vrticem 2020 godine lazovcine
  • Igor

    29.01.2020 14:23
    Koga Vi zamajavate, danas se pravi novi stadion a sutra se uvodi VAR na starom. Daj bože da se klub privatizuje pa da svim ovim pajacima koji ponižavajuće F K V vidimo leđa.
  • navijac

    29.01.2020 07:45
    komentar
    koja je svrha vara na namestenim utakmicama?Jedino da se vidi da li je svako ispostovao dogovor!


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.