Одржан Светосавски турнир у Бачком Добром Пољу

У спортској сали ОШ “Вук Стефановић Караџић”, у Бачком Добром Пољу, први пут организован Светосавски турнир у малом фудбалу, за млађе узрасне категорије.
Тим Сутјеске победио у конкуренцији најмлађих
Фото: Тим Сутјеске победио у конкуренцији најмлађих

У ствари, у три дана одржана су три турнира, на којима  је учествовало 28  екипа. Свака од утакмица трајала је по двадесет минута, без полувремена. У току првог дана, такмичиле су се девет екипа, које биле састављене су од дечака рођених 2011. године.  Прво место освојила је Сутјеска из Бачког Доброг Поља. Другу позицију заузела је Будућност из Савиног Села, а трећепласирани је био Раднички 1912 из Сомбора. За најбољег играча турнирских надметања проглашен је Алекса Обрадовић из савиноселске Будућности.

Други дан донео је надметања 10 тимова , рођењних 2005. године. Победнички пехар освојио је Фронтлајнер из Врбаса, другопласирана је била екипа Бечеја, а Ван тим из Темерина запосео је трећи степеник. За најбољег играча проглашен је  Митар Мићуновић (Фронтлајнер, Врбас).

Трећи дан обележили су петлићи рођени 2010. године, а надметали су се девет састава. Прво место освојио је Ван тим, друго место припало је Болесникову  из Новог Сада, а треће место Дунаву из Бачке Паланке. За најбољег играча проглашен је Стефан Никовић (Болесников, Нови Сад).         

Ђ. Штрбац

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести