• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rekordna" godina: TONE narkotika zaplenjeno u Srbiji

Izvor mondo.rs Izvor Beta

Policija u Srbiji je prošle godine zaplenila 7,3 tone narkotika, što je, kako je navela pomoćnica ministra unutrašnjih poslova, Katarina Tomašević, "apsolutni rekord otkako se vodi statistika".

 2019. godina rekordna po zapleni narkotika, zaplenjeno tone droge Izvor: Mondo

Tomašević je na konferenciji IPA "Borba sa teškim zločinima na Zapadnom Balkanu" u Napulju rekla da su 2019. godine procesuirane 24 organizovane kriminalne grupe koje su trgovale narkoticima, i bavile se visokotehnološkim kriminalom, krađom kulturnih dobara, krijumčarenjem migranata, trgovinom ljudima i finansijskim kriminalom.

Možda će vas zanimati

"Srpska policija učestvovala je u devet međunarodnih akcija razbijanja kriminalnih grupa koje su krijumčarile narkotike. U ovim akcijama uhapšena je 61 osoba, dok je zaplenjeno više od 1,9 tona kokaina i 140 kilograma marihuane", rekla je ona.

Na konferenciji u Napulju pripadniku Uprave kriminalističke policije Srbije Nikoli Djokoviću uručena je nagrada za borbu protiv trgovine narkoticima.

Pročitajte i OVO

Komentari 15

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

A P O 159

A burek neće proći eee lote

Pa ovako

Izreka kaže: 1 godina na Balkanu je kao 7 ljudskih. A graničimo se i sa CG. Nego danas ne daju ništa da se šljaka, od nečeg se mora živeti. Sve ili ništa, to je

Stacemosad

Prvo, Krušil necemo zaboraviti. Drugo, koga lazete, niste u stanju 15 dana da nadjete tupadziju koji sedi 100 metara od kuce i pije pivo, a ovamo rusite kriminal