• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Neću više da budem sa slabićima i da im ja plaćam kafu"

Izvor mondo.rs Izvor Balkanskom ulicom

Nataša Bekvalac o muškarcima.

 Nataša Bekvalac o muškarcima Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, jedan sa nekadašnjim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, zatim sa bivšim rukometašem Ljubomirom Jovanovićem i poslednji sa biznismenom Lukom Lazukićem koji je okončala zbog nasilja.

Pevačica je sada gostovala u emisiji "Balkanskom ulicom" gde je progovorila o svom ljubavnom životu i otkrila da više ne planira da bude sa slabićima.

Možda će vas zanimati

"Nisam došla do recepta, ali jesam do zaključka da ja više ne mogu da budem sa slabićima. Ne mogu više da se krijem iza toga da mi je bitno kakvo je biće. Ja moram biti u prirodnom položaju žene. To što sam uradila više od većine žena treba da bude prelepo za mog muškarca, a ne da me maltretira, ponižava, tuče i psihički izrabljuje, da ja počnem da sumnjam u svoju lepotu, pamet i sposobnost kao roditelja i pevačice i sve ostalo", rekla je ona i dodala:

"Taj film više nećeš gledati. Nije naš problem što napredujemo, već što oni ne, ili što biramo takve. Druga godina je kako me muškarci ne zanimaju. Nije se pojavio niko ko bi me zaintrigirao, da bude ostvaren čovek i da ja ne plaćam kafu", rekla je pevačica koja vredno radi na pripremi svog solističkog koncerta zakazanog za 14. februar u Areni.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 47

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miroljub

Ovo treba izvegavati. Sa ovim da pravis porodicu posle ti sledi crna bogibija bato. Lepo bivsi muz rece nije hteo da finansira njene hirove.

Maki

Vidi ti ako te Kole mozda hoce.mada si i za njega istrosena roba...

XY

Natasa.. ..polako.. Necije jacine ili slabosti nemaju veze sa sposobnostima, vestinama, umecima ili znanjem, tebe kao zene i njega kao muskarca, da se odrzite, razvijate, menjate, podrzavate, nadogradjujete, odrzite kao par ili u zajednici ili odrzite zajednicu.. A nije poenta ovde u jacini ili slabosti, vec u znanju, u tom umecu, u toj vestini, sposobnosti vas dvoje oboje da se odrzite, razvijate, sirite, popravljate, podrzavate kao par, kao jedinstvo, zajednica, u celini, ujedinjeni! Znanje je poenta, Natasa! ..Znati se odrzati: postojati, trajati i istrajati kao par, kao zajednica, kao celina koja kao takva ide zajedno dalje i zivi i razvija se dalje.. ne mesa se jacina ili slabosti, sa znanjem! to su dva posebna, odvojena aspekta zivota i licnosti! ..prvo treba da razumes sta trazis, pa onda dalje ide.. Znanje je poenta. potrebno je da imate znanje oboje (da imas ti i da ima on istovremeno), da kao par idete i napredujete ili sta vec, kroz zivot...

SERIJE