Futsaleri Srbije sa Španijom za Svetsko prvenstvo

Futsal reprezentacija Srbije igra u Nišu sa selekcijim Španije odlučujuću utakmicu za plasman na Svetsko prvenstvo. Utakmica u hali Čair počinje u 20 sati i 30 minuta a naši igrači su oprimisti pred ovaj meč.

Reprezenatcija Srbije u prva dva meča kvalifikacija u Nišu pobedila je timove Ukrajine i Francuske . Za direktan plasman na Svetsko prvenstvo biće im dovoljan i bod protiv Španije večeras na Čairu.

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv reprezentacije koja je ubedljivo najbolja u Evropi, organizovana, vrhunski igrači igraju, vrhunsku ligu,prema tome neće biti jednostavno, ali ponovo kažem, ukoliko damo naših sto posto, sve je moguće." istakao je Goran Ivančić, selektor reprezentacije Srbije.

U našem tim kažu da u ovaj meč ulaze rasterećeni, jer su već obezbedili drugo mesto u grupi koje im garantuje baraž.

"Nama će i iks odgovarati, nezahvalno je unapred prognozirati rezultat. Da nam je neko pre početka ovog kvalifikacionog turnira ponudio 6 bodova iz prve dve utakmice i utakmicu sa Španijom za direktan plasman, mi smo to oberučke prihvatili." rekao je Miloš Simić, kapiten reprezentacije.

"Veoma je bitna psihička priprema, dobra strana cele priče je da nas očekuju prepune tribine u Nišu. U prošlosti smo navikli ovu publiku i narod na neka iznenađenja u ovoj hali, tako da se nadam da če i večeras biti tako.", zaključio je Strahinja Petrov.

Naša selekcija u grupi B je trenutno prva na tabeli sa 6 bodova, koliko ima i reprezentacija Španije, dok su selekcije Francuske i Ukrajine bez bodova.

Samo pobednik u grupi izboriće direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Litvaniji, dok će drugoplasirana selekcija ići u baraž.

Utakmica Srbije i Španije u hali Čair počinje u 20 sati i 30 minuta.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво