Aljbin Kurti
Printscreen/Kosovo Online
Aljbin Kurti

Printscreen/Kosovo Online

Aljbin Kurti, Foto: Printscreen/Kosovo Online

Trifunović je na svom Tviter nalogu istakao da želi prvi da čestita novom premijeru lažne države.

- Bogami, govor Aljbina Kurtija, budi nadu za normalizacijom odnosa. Pominje i nestale, imovinu Srbije, te normalizaciju odnosa, pre svega sa Srbijom. Evo, da prvi čestitam izbor premijeru Kosova - napisao je Trifunović.

Sergej Trifunović

Printskrin

Sergej Trifunović, Foto: Printskrin

Potpredsednik GO SNS Marko Đurić oglasio se povodom čestitki Sergeja Trifunovića novoj vladi privremenih institucija samouprave u Prištini, zaključivši da to dovoljno govori "o Trifunovićevoj političkoj ozbiljnosti".

- Trifunović igrajući se politike očigledno bez elementarnog razumevanja nanosi štetu Srbiji, jer kod srpskih protivnika stvara utisak da su Srbi politički nesvesni i da nisu sposobni da se ujedine ni oko najelementarnijih državnih i nacionalnih interesa - kaže Đurić.

Marko Đurić

Printskrin

Marko Đurić, Foto: Printskrin

On ističe da izborom ovakve vlade privremenih institucija u Prištini mogu da budu obradovani samo "najgrđi srpski autošovinisti i pajaci koji su zalutali u politiku".

- Ljudima koji najavljuju militarizaciju naše južne pokrajine i masovno naoružavanje Albanaca, koji zagovaraju reciprocitet u odnosima sa Beogradom i čini sve da Srbiju istisne iz naše južne pokrajine može da čestita samo neko ko svesno radi u interesu nezavisnosti Kosova, ili neko ko je izgubio razum od prekomerne upotrebe opijata - zaključio je Đurić.

Komentari (4)

Milica

04.02.2020 15:21

Proterati Trifunovića na Kosovo kod braće mu Albanaca pa neka uživa s njima koliko hoće.

Syam

05.02.2020 11:12

@Milica - Jaoj, ljudi nemojte slusati ovog Sergeja. Covek je biopolaran I moc prosudjivanja je vrlo nestabilna. Covek Treba da bude na lekovima ali nije. Imamo vec dovoljno onih koji su zalutali u politiku ali za ovog bar zasigurno znamo da je bolestan

Magla

05.02.2020 09:15

Stršljen, izgleda da je i dalje u filmu. Ti je naučio da posle zlodela izvrši malu nuždu. U međuvremenu se usavršio pa vrši veliku nuždu. Samo da mu kažem Šiptari nevene izdajice svoga naroda, preziru ih. U pamet se Sergej, mladost te pamti po delu, nemoj da te se stide i ime zaborave!