Luka Jović se još navikava na život u Madridu i igranje velikom klubu kao što je Real. Ali sve to mu veoma prija.

Tako je rekao u razgovoru za špansku Marku, u kom je ispričao i kako nije verovao agentu kada mu je ovaj saopštio da Real želi da ga dovede.

„Agent me je pozvao i rekao da ga je zvao Real Madrid. Odgovorio sam mu: ‘Ne zezaj me, molim te'“, ispričao je Jović. „Ponovio je da ponuda zaista postoji i da bi trebalo da razmislim. Naravno da sam odmah rekao da hoću i ne mislim da sam napravio grešku, jer najveći klub na svetu zove samo jednom“.

Prva sezona u Madridu nije počela baš onako kako se nadao, pošto je postigao samo jedan gol u španskom prvenstvu.

„U mojoj zemlji i dalje imaju negativan stav o mojoj formi u Realu. Ali, ja verujem da ću igrati dobro i da ću pokazati da sam igrač za Real Madrid, jer znam posedujem kvalitet“.

Jović je istakao da postoje aspekti života u Madridu koji mu jveoma prijaju, kao što je činjenica da treninzi u Realu ne počinju rano ujutru.

„Najbitnija stvar ovde je to što ne moram da ustajem rano za trening. Tokom života sam imao problem sa nesanicom i imao sam dosta problema sa spavanjem. Ustanem, doručkujem, pa na trening.

Ovde su mi treninzi prijatniji nego u Nemačkoj. Posle treninga nastavljamo da vežbamo na terenima ili odemo na masažu. A popodne nam je uglavnom slobodno“, ispričao je Jović.

Komentara

  1. Petar
    4. februara 2020. 22:25

    Mozda je to problem.

  2. Nebojša
    4. februara 2020. 23:32

    Nije izjavio za Marku, već za jutjub kanal Sportsko popodne sa Kristinom, a Marka je prenela (i pošteno citirala izvor).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.