Luka Jović
Twitter/FC Real Madrid
Luka Jović

Twitter/FC Real Madrid

Luka Jović, Foto: Twitter/FC Real Madrid

Fudbaler Real Madirda, Luka Jović je otkrio da verovao svom agentu kada ga je pozvao i saopštio da su "Galaktikosi" zainteresovan za njega. 

"Agent me je pozvao i rekao mi da ga je zvao Real Madrid i da me žele. Odgovorio sam mu: 'Ne zezaj me, molim te'", prenosi "Marka", a Luka nastavlja u istom tonu:

"On mi je tada još jednom ponovio da ponuda zaista postoji i da bi trebalo da razmislim o njoj. Naravno da sam rekao 'da' i ne mislim da sam napravio grešku, jer najveći klub na svetu zove samo jednom".

Aleksandar Mitrović i Luka Jović

AP Photo/Antonio Calanni

Aleksandar Mitrović i Luka Jović, Foto: AP Photo/Antonio Calanni

Njegova nova avantura nije počela na najbolji mogući način pošto se samo jednom upisao u strelce od kako je letos doveden iz Ajntrahta za 60 miliona evra, on oseća kritika na svojoj koži, a svestan je da one dolaze i iz Srbije:

"U mojoj zemlji ljudi negativno pričaju o mojoj formi u Realu. Ali, ja sam ubeđen da ću biti dobar i da ću dokazati da sam igrač za Real Madrid, jer posedujem kvalitet" - smatra nekadašnji napadač Zvezde.

Otkrio je razliku između treninga u Nemačkoj i Španiji:

"Najbitnija stvar ovde je to što ne moram da ustajem rano za trening. Tokom života sam imao problem sa insomnijom i imao sam dosta problema sa spavanjem. Ustanem, doručkujem, pa na trening. Mnogo mi je lepše ovde trenirati nego u Nemačkoj. Posle treninga nastavljamo da vežbamo na terenima ili odemo na masažu. Popodneva su uglavnom slobodna", zaključio je Jović.