Najnovije vesti
Zabava
"MOGU DA STANEM U RED SA HAKERIMA" Nataša otkrila na šta je sve spremna zbog ćerke, a onda progovorila o LJUBAVNIM DANIMA koje proživljava (VIDEO)

"MOGU DA STANEM U RED SA HAKERIMA" Nataša otkrila na šta je sve spremna zbog ćerke, a onda progovorila o LJUBAVNIM DANIMA koje proživljava (VIDEO)

Pop zvezda priznaje da je od žene koja ne zna da koristi društvene mreže postala pravi znalac kada je reč o modernoj tehnologiji, a sve zbog ćerke Hane.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Nataša Bekvalac Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija
Nataša Bekvalac

Ćerka Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića, Hana Ikodinović (13) nedavno je priznala da je majka uhodi i proverava šta se u njenom životu dešava. Ipak, kako pevačica doskoro nije znala kako funkcionišu društvene mreže, proverili smo kada je došlo do preokreta.

- Napredujem, kao i tehnologija. Ne postoji ništa što se ne može naučiti. Tako i ja. Do pre nekoliko godina nisam znala da upalim kompjuter, sada mogu da stanem u red sa hakerima. Imala sam potrebe - kaže nam iskreno Nataša.

Pročitajte još

Osim što je mama sa punim radnim vremenom, ima nastupe, sva energija i razmišljanja poslednjih meseci vezani su za spektakl koji će se dogoditi 14. februara u Štark areni. Nataša nam otkriva da ni nakon koncerta neće uspeti da se odmori, ali se i te kako raduje što će publici moći da predstavi sve na čemu je mesecima radila.

- Nasmejana sam jer mi je baš lepa energija. Ipak, tačno je da mi fali sna. Malo sam i umorna. Osećam da imam tu energiju, a tačno sam se natempirala da posle 14. februara idem u banju. Ipak, kada sam videla svoj spisak gostovanja posle koncerta, čini mi se da neću imati čak ni produženi vikend da se odmorim. Dan, dva mi je dovoljno da se regenerišem. Ovo je sve proces koji traje već nekoliko meseci i bukvalno nismo imali dan pauze. Pored svega sam sve vreme nastupala, baš mi je naporno, a od ponedeljka ulazimo u veoma iscrpljujuće pripreme - dodaje Bekvalčeva.

Nataša Bekvalac
Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija
Nataša Bekvalac

Osim što vredno trenira u teretani kako bi održala kondiciju, pevačica je i na specijalnom režimu ishrane.

- Da, već pet meseci sam na specijalnom režimu ishrane. Ne na skidanju kilograma, već da imam dovoljno energije a da se ne gojim. Nije preporučljivo da jedem slatkiše, odnosno te proste šećere. Ovi drugi su dozvoljeni - smeje se Nataša.

Pročitajte još

Uprkos tome što je ispunjena na gotovo svim poljima, ne postoji muškarac koji joj je ukrao srce. Ipak i bez ljubavi prema suprotnom polu, Nataša je i te kako srećna.

- Tokom ovih nekoliko meseci priprema imala sam toliko neke ljubavne dane sa ljudima, bukvalno ti se plače kada vidiš koliko je lepa ta razmena energije, talenata i stvarno imaš osećaj u stomaku kao da sam zaljubljena. Srećna sam. Zašto sam sada srećna? Zato što sam okružena ljudima koji slično razmišljaju. To te učini kao da si među svojima.

Nataša Bekvalac
Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
Nataša Bekvalac

Bina veća od evrovizijske

Čitav tim je zajedno sa Natašom spremio spektakl koji još nije viđen. Bina će biti duža, šira i viša čak i od evrovizijske, a masivni elementi poput led ekrana, zvučnika i čitave opreme doprinose još boljem utisku. Koncert će biti podeljen u četiri dela, a ekipa na bini će promeniti tačno 100 kostima. Zajedno sa njom na bini će biti 20 plesača u svakom trenutku.

- Toliko je interesantan koncert i toliko ima scenskih pokreta, da to ne može da se izbroji. Velika je bina i ona zahteva tu grandioznost u tehnici i ostalo. Pokušala sam da napravim balans između toga da koncert ne izgubi dušu i toga da bude stvarno muzički scenski spektakl. To je gromada od scene, koja ne trpi kabaretsku atmosferu i svedenost. Vukla sam sve vreme na svoju stranu i uspela da iščupam do te mere da će se u nekom momentu na koncertu pomisliti da me je sve pojelo. Mada, mislim da je najmoćnija energija i to je najveća sila. Iako sam mala, mogu dovoljno da isijam.