Stefanović: Bojkot neozbiljan zbog grupa građana koje umesto opozicije izlaze na izbore 1Nebojša Stefanović Foto: Beta/Miloš Miškov

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da „od prvog momenta“ nije verovao da je deo opozicije koji je najavio bojkot ozbiljan u tom nastupu, zato što su, kako je rekao, sve vreme koketirali sa nekim grupama građana da umesto njih izađu na izbore.

Stefanović, koji je i član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) rekao je odgovarajući na pitanja novinara u Palati Srbija da to potvrđuje i najava gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića da će izaći na izbore „zato što se bori za svoju fotelju“.

„Ima uslova za izbore tamo gde očekuju dobre rezultate. Besmisleno je da negde ima dobrih uslova za izbore a negde ne. Izmenili smo zakone, dobijaju pozive da gostuju na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Godine 2012. niko iz tadašnje opozicije nije mogao da uđe u televizije sa nacionalnom frekvencijom“, kazao je Stefanović.

Stefanović je rekao da „kada se to sve sagleda vidi se jedna neozbiljnost“, kao i da su tvrdnje opozicije da nema uslova za izlazak na izbore „priče iz političke prošlosti“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari