Trinkijeri: Dvojica njihovih igrača - 12 trojki... A, mi smo pobedili

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.02.20. | 20:39

"Ja ne mogu da vidim Pejdža bez Ognjena, ne mogu videti Mozlija bez Jankovića, mi igramo sa hemijom, postoji velika podrška među igračima"

Partizan je odradio večeras veliki posao. Dobio je Budućnost s 87:82 i na taj način uspeo da dođe na korak od osvajanja prve pozicije na kraju ligaškog dela ABA lige.

Andrea Trinkijeri je na konferenciji za medije posle meča istakao težinu ove pobede pre svega kroz potrošnju ekipe koja je zaista ogromna.
"Ponedeljak Zvezda na strani, sreda Virtus na strani, nedelja Budućnost kući, preživeli smo, to je najvažnije. Izgubili smo par igrača, ali igrali smo tvrdo, borili se, grešili, ali mislim da smo zaslužili pobedu. Uradili smo sve što smo mogli da dobijemo ovu utakmicu. Dvojica igrača su dali 12 trojki... A, mi smo pobedili. Iskreno vam kažem, treneri uvek treba da se brinu, misle, rade, nek moji igrači uživaju i malo se odmore, a ja ću razmisliti kako da neke stvari sredim sad", rekao je Trinkijeri posle utakmice.

Izabrane vesti

Podsetimo, Šehović je dao sedam trojki, a Danilo Nikolić pet. Skoro sve što su bacili ka košu, ušlo je.

Partizanova publika večeras je oborila rekord ABA lige. Došao je 16.531 navijač.
"Ušli smo u utakmicu umorni, isceđeni, ali ovakva energija, bilo je fantastično. Grobari su nam puno pomogli, nismo mogli da se ne bacamo za lopte sa ovakvom podrškom".

Karakter ekipe je vrlo specifičan. Nešto o tome?
"Ne mogu, nije trenutak za to, ja sam zadovoljan, srećan zbog igrača, napravili su fantastičnu hemiju s publikom, igraju na jako visokom nivou energije i želje i strasti, a ja sam onaj koji mora da ih gura da budu malo bolji u detaljima. Danas smo dobili utakmicu jer smo igrali jako dobru pik en rol odbranu. Budućnost ima najbolje bekove u ABA ligi za čisti pik en rol i to kad pripremaš utakmicu boli glava".

Pejdž je bio odličan večeras, posebno u šutu za tri poena.
"A Ogi? Ja ne mogu da vidim Pejdža bez Ognjena, ne mogu videti Mozlija bez Jankovića, mi igramo sa hemijom, postoji velika podrška među igračima".

Partizan je sada na 15 pobeda, Budućnost ih ima 14.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara