≫ 

Subvencije za taksiste: Koji je najtraženiji TAXI automobil u Srbiji?

Vaše novo TAXI vozilo možete kupiti kod najpouzdanijeg Opel dilera u Srbiji - Autopromet

  • 8

Autopromet već 30 godina servisira i prodaje nova i polovna OPEL vozila. Za potrebe TAXI udruženja, pripremili su specijalne ponude za sva nova OPEL vozila. Ponude su kreirane shodno uslovima konkursa za subvencionisane nabavke tehničkih vozila za potrebe obnove voznog parka taksi prevoza.

Opel Astra Foto: Promo

Pitali smo prodajne savetnike iz Autoprometa koji je najtraženiji TAXI automobil? U pitanju je Opel Astra J sa 1.4 turbo motorom i 140 KS. Ovaj idealni gradski automobil, sa dodatnom opremom koju je Autopromet pripremio u ovom paketu za samo 13.000 EUR, predstavlja idealni izbor za sve članove TAXI udruženja koji će uz subvencije kupiti novo vozilo. Pored toga, Autopromet je pripremio specijalne pogodnosti za ugradnju plina, pa s toga kod njih dobijate najbolji automobil, sa puno dodatne opreme, a uz to opciju da vrlo povoljno svoj automobil učinite još ekonomičnijim.

Pored Opel Astra J vozila, u ponudi se nalaze i drugi Opel modeli - Crossland X, Astra K Sport Tourer, Insignia i Grandland X. Naša preporuka je da se uputite u Autopromet prodajni salon koji se nalazi na adresi Autoput br. 5 u Beogradu i nakon informativnog razgovora sa prodajnim savetnikom isprobate Vaše novo TAXI vozilo kroz test vožnju! Srećna kupovina!

Saznajte više o njima na linku https://opel.autopromet.rs/opel_ponude/vase-novo-taxi-vozilo/ kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    13. februar 2020 | 14:04

    Super, taksi prevoz nam je od najveceg znacaja. To je osnovna egzistencionalna potreba svih 7 miliona gradjana

  • Milos

    13. februar 2020 | 13:38

    Super, da taksisti obnove vozila da se ne vozimo vise u krsevima koji zagadjuju okolinu

  • Sale

    13. februar 2020 | 13:45

    Treba dati subvencije svim koji žele da se bave taksijem i dati im odobrenje i ne praviti svađu neka ima konkurencija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA