Amerikanci izjednačili na Ol-Staru, Luka Dončić dao koš "sa Triglava"!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 15.02.2020.
09:20
Izvor: Sportske.net

Od kada se meč igra u ovom formatu, oba tima imaju po tri pobede. Zabava u prvom planu jasno u "Junajted centru" u Čikagu, prve večeri Ol-Stara.

Povezane vesti

Prve večeri Ol-Stara videli smo utakmicu mladih igrača, od pre šest godina igraju SAD protiv ostatka sveta.

Ubedljiv trijumf "domaćina" u Čikagu, na kraju je u egzibicionoj utakmici bilo 151:131 za Anerikance, a titula je otišla u ruke Majlsa Bridžisa, košarkaš Šarlota je MVP ovog meča sa 20 poena, imao je po pet skokova i asistencija. Osim njega u egzibicionom meču u "Junajted Centru" istakao se Paskal iz Voriorsa sa 23 koša, Kolin Sekston iz Kavsa je dodao 18, zanimljivo da su mlade američke zvezde gubile na poluvremenu, a onda okrenule rezultat.

Zajon Vilijamson je praćen pomnim pogledima javnosti dao 14 poena, u timu "ostatka sveta" Beret treći pik drafta 27 poena poena, Brendon Klark je dodao 22, dvoji8ca Kanađana su bila najefikasnija. Dončić je ubacio 16 poena, dao je trojku sa svoje polovine sa sirenom u prvom delu...

U svakom slučaju, od kada se meč igra u ovom formatu, rezultat je nerešen, Amerikanci su izjednačili, večeras nas čeka takmičenje u zakucavanju, šutiranju trojki, glavni događaj je Ol-Star meč u noći između nedelje i ponedeljka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke