Jovanović (Metla): Bojkot lansiran da se nekome u opoziciji omogući preimućstvo 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Član predsedništva Pokreta Metla 2020 i lider Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da veruje da će Glavni odbor DSS 29. februara potvrditi predlog da ta stranka u okviru novoosnovanog političkog pokreta izađe na redovne parlamentarne i lokalne izbore.

Jovanović je gostujući u jutarnjem programu Hepi televizije rekao da mu je već dosadna tema bojkota, koja je nametnuta i da se cela opozicija tom temom bavi od juna prošle godine. „Izbori su redovni, i to ne treba zaboraviti.

Čini se da je ideja bojkota lansirana kao plan da se nekome omogući preimućstvo u opoziciji“, ocenio Jovanović. On je kazao da se Pokret Metla 2020 „časno i čestito bori za promene do kojih mora da dođe“.

„Mediji su se pretvorili u propagandne servise, društvo je podeljeno i to nije dobro“, naveo je Jovanović.

On je dodao da će podržati ono dobro što radi vlast, poput nabavke naoružanja za vojsku, ali da će istovremeno uvek kritikovati i ono loše poput korupcije i lopovluka.

„Uvek ću kritikovati to da otac ministra policije trguje oružjem, uvek ću kritikovati nameštanje poslova u vidu angažovanja privatnog obezbeđenja za čuvanje objekata MUP Srbije“, zaključio je Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari