PLATINUM DŽEKPOT na novobeogradskom San Sitiju

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.02.20. | 17:44

Srećnom igraču 1.032.978 dinara

Konkurencija na listi najbogatijih među igračima MOZZART aparata sve je jača! Ovoga puta, PLATINUM džekpot zablistao je u na uplatnom mestu Novi Beograd 22 – Sun Sity, zbog čega je igraču na ruke večeras legao fantastični dobitak od 1.032.978 dinara.

Čestitamo od srca beogradskom šampionu sa uplatnog mesta NBG 22, ali i savetujemo da ne časite ni časa! Čukarička Padina 3, Resnik, Banjica 1 i 2, Mataruška Banja, Braće Jerković 2, Umka, da ne ređamo dalje, u poslednje vreme imaju dokaz da MOZZART bukvalno fabrikuje milionere! Izveštavaćemo vas i u narednom periodu o svim lokacijama na kojima je zablistao PLATINUM dobitak, uz obaveštenje da bronzane, silver i gold premije bukvalno kao pljusak iz dana u dan padaju u slot zonama MOZZART kladionica i kazzino objekta.

Izabrane vesti

Sigurni smo da i vi želite da osvojite novac koji menja život, odnosno hoćete da zakažete potencijalnu nominaciju za budućeg milionera. Ako niste znali, u MOZZARTU je moguće osvojiti i životni džekpot, jer DIAMOND premija iznosi preko 10.000.000 dinara!

Ne čekajte na dobitak! Zgrabite parče milionerskog sna u najbližem MOZZARTU! Šanse za dobitak su zaista velike, o čemu svedoče srećne sudbine mnogih igrača s kojima smo kroz intervjue delili iskustva koja zauvek ostaju u sećanju, a prepričavaju se iznova i iznova s istim žarom kao i prvog časa.

MOZZART vam uz DONETU ODLUKU da se igrate i zabavite od sveg srca džekpot radost želi! Vidimo se na vama omiljenom uplatnom mestu, ili u MOZZART kazzino lokalima u kojima zabava i druženje nikada ne prestaju.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara