Tomović napravio pometnju u Zadruzi, a onda prokomentarisao svoje stare ljubavi: "Našli su se!"

Zbog Vladimira je prethodnog dana izbio haos u Beloj kući

  • 5

Nakon dramatičnog dana u Zadrugzi, u kojem su učesnici gledali ljubavne klipove u skladu sa Danom zaljubljenih, 14. februarom, na jednom od snimaka prikazani su Vladimir Tomović i Mina Vrbaški, koji su bili u vezi tokom njegovog učešća u rijalitiju.

Mina je sada u vezi sa Mensurom, a zadrugari su konstatovali kako je mnogo srećnije izgledala dok je bila u vezi sa Tomovićem.

Osim toga, prikazani su klipovi bivših i sadašnjih ljubavnih parova, a Mensura je video sa njegovom devojkom uznemirio, pa je čak i izašao napolje da se smiri.

Prikazan je i ljubavni klip Vladimira i Ivane Krunić, koja se pravdala Čolaku kako nije imala sa Crnogorcem tako blizak kontakt. Ipak, ovo je Banetu teško palo, a i ostali zadrugari su bili iznenađeni.

Kao što je poznato, Vladimir je imao kratku aferu i sa Draganom Mitar, koja je u jednom momentu i birala između sadašnjeg dečka Edisa Fetića Eda i Tomovića. Na kraju je izabrala oženjenog Eda, a nakon klipa sa Vladimirom ona i "Gospodin Torta" su se posvađali.

Vladimir Tomović i Dragana Mitar Vladimir i Dragana/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Vladimir je bio širokog srca prema svima, pa je tako i prokomentarisao ove ljubavne priče i svoje bivše devojke.

- Gledajući parove u Beloj kući, shvatam šta je ljubav. Divno je videti kako se vole i koliko su predani svojim vezama. Greh bi bio kvariti ljubav tako divnih ljudi i komentarisati ih negativno. Želim im svima da dočekaju duboku starost zajedno. Našli su se - rekao je Tomović za Pink.rs.

Video: Lidija Vukićević o odnosu sa Vladimirom Tomovićem: Prevazišli smo platonsku ljubav...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    16. februar 2020 | 09:27

    Koje pometnje i kod koga? Samo traze kako da ga vrate sto ne bi bilo u redu prema ostalima izbacenim. Ne znam cemu se stalno oglasava a sad ima devojku uzivaju ......dosadan i nebitan momak koji dangubi i nista u 40oj ne radi.

  • Predrag

    16. februar 2020 | 13:01

    Koga briga više za njega.

  • kale

    16. februar 2020 | 16:56

    Nebitan lik u 45 godini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA