Stanković doneo novu energiju Zvezdi, hoće li uz Delije napuniti Marakanu i protiv Voše?

Meč na Brdu bio je lepo osveženje za Zvezdu zbog ambijenta, naročito kad se pogleda sa kakvom je atmosferom startovala prethodnog proleća

  • 22
delije Foto: MN Press

Novi početak, novi momenti, nova Crvena zvezda sa Dejanom Stankovićem - da li će on uspeti da vrati još jednom publiku na tribine već naredne subote?

Čak su i Delije pozvale sve navijače da pruže dodatni vetar u leđa legendarnom fudbaleru, sada treneru koji posle Udinezea i duge pravi prve ozbiljne korake u novoj ulozi.

Stanković je rešio da rizikuje i pravi balans tražeći rezultate uz forsiranje talentovanih igrača, to mu je bila dobitna kombinacija protiv Čukaričkog.

Tribine su bile dobrim delom ispunjene protiv Brđana, čini se da i oko Zvezde ponovo raste euforija, kako zbog igre, tako i zbog novih momenata sa Stankovićem, Gavrićem, Nikolićem, pa i Njegošem Petrovićem, koji je pokazao da ima i odličan ofanzivni potencijal.

dejan stanković Foto: MN Press

Zvezda je prošlog proleća izgubila energiju posle evropske eliminacije, ovaj put se čini da to nije slučaj i za crveno-bele je idealno što će već naredni protivnik biti atraktivan i izazovan. Šampionu u goste dolazi Vojvodina, a svaki tim koji vodi Nenad Lalatović sa posebnim žarom igra protiv večitih rivala, pa nas čeka pravi derbi.

Kop je bio krcat na Brdu, pa će Delije sigurno imati želju da u novom kolu isto učine i na Marakani, uz ambicije da na meč sa Vojvodinom dođe i 20-30.000 navijača.

Video: Deki je totalni emotivac: Ljubio igrače, ludački slavio golove i besneo zbog promašenog penala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA