DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA ŽENE U MEĐIMURJU: Uhapšen njen nevenčani muž, deca gledala jezivi zločin!
Foto: Facebook/24sata.hr

užas

DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA ŽENE U MEĐIMURJU: Uhapšen njen nevenčani muž, deca gledala jezivi zločin!

Hrvatska -

Policija je u utorak ujutro objavila detalje ubistva 37-godišnje žene i majke devetero dece koje se dogodilo u Međimurju.

Žena je izbodena prekjuče, a umrla je juče u bolnici, a uhapšen je njen nevenčani suprug, 35-godišnjak.

"Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je muškarac rođen 1984. godine s područja opštine Mala Subotica, počinio krivično delo teškog ubistva na štetu vanbračne supruge rođene 1982. godine te krivično delo povrede detetovih prava na štetu njihove maloljetne dece.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni u nedelju, 16. februara 2020. godine u poslepodnevnim satima u prostorijama porodične kuće u Piškorovcu, nakon prethodne svađe, u jednom trenutku fizički nasrnuo na nevenčanu suprugu, a potom joj oštrim predmetom zadao ubodnu ranu.

Povređena je privatnim vozilom prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gde je utvrđeno da je u događaju zadobila posebno teške povrede opasne po život. Sutradan, 17. februara usled zadobijenih povreda 37-godišnjakinja je nažalost, preminula. Opisano krivično delo počinjeno je u prisutnosti njihove maloletne dece. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske", objavila je PU međimurska.

Kurir.rs/Večernji list

Foto: Facebook/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja