Delije zovu na Marakanu: Proleće, u dimu sve (VIDEO)

Novosti online

18. 02. 2020. u 15:04

Svi očekuju da tribine stadiona "Rajko Mitić" budu pune na derbiju Crvena zvezda - Vojvodina i trenerskom debiju Stankovića

Делије зову на Маракану: Пролеће, у диму све (ВИДЕО)

Koreografija

„Za mnogo godina kad jedne subote22.02.2020. se probudim, Zvezda i Vojvodina igraju na „Marakani“, a oko stadiona dim. BEOGRADE AJDE NA STADION, ostali sigurno dolaze“ - pozivnica je navijačima Crvene zvezde da napune tribine stadiona “Rajko Mitić” i požele dobrodošlicu Dejanu Stankoviću na trenerskom debiju pred domaćom publikom.


Posle pobede crveno-belog tima na prvom meču prolećnog dela sezone, protiv Čukaričkog u gostima 0:2, Delije su smislile koreografiju i nazvale ceo događaj"Proleće, u dimu sve".



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

istina...

18.02.2020. 15:42

" alal vam cufte" sto se kaze, pozivate navijace da u dimu i bakljama proslave novog trenera ?! Kod Zvezde i Partizana sto gore to bolje, publike sve manje, ostale su samo grupice koje vode tzv. vodje navijaca, koji ni ne prate direktno utakmicu nego pale baklje, izazivaju ogroman dim pa normalno ni ne vide sta im ljubimci rade na terenu. A to nije zagadjenje vazduha u gradu, vazno da se pravi hajka na vozace auta. Mi navijaci smo pre 40-50 g. dolazili na stadion sa zastavama i salovima .

Dolazimo iz Makedonije

19.02.2020. 01:21

@istina... - Ajde bre ljudi, nemojte zraciti tom negativom, dajte malo vedrine. Dolazimo sa decama na severu iradujemo se utakmici, Stankovicu i decama Gavricu, Nikolicu i Petrovicu.