Vojvodina pobedila u proveri pred Zvezdu, Lalatović kritikuje

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.02.2020.
23:30
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

U susret derbiju na ''Marakani'' narednog vikenda, Novosađani danas odigrali prijateljski meč sa Cementom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Vojvodina je ovaj meč dobila sa 2:0, golovima Čovića u prvom i Zukića u 80. minutu, ali trener Nenad Lalatović posle meča nije bio u potpunosti zadovoljan.

''Naravno, uvek sam zadovoljan kada se pobedi, ali sve mora biti još bolje, pogotovo zalaganje. Igrači moraju imati veću želju da pokažu da zaslužuju mesto u prvom timu, a pristup današnjoj utakmici nije bio dobar. Moraju imati veću želju da uspeju u svojoj karijeri, a ne da ja to želim više od njih samih'', izjavio je Lalatović, a prenosi klupski sajt Vojvodine.

Za Vojvodinu je danas debitovao štoper Slavko Bralić, a nastupio je i oporavljeni Igor Jeličić. Ipak, ni jedan ni drugi neće biti u ombinaciji za meč protiv Crvene zvezde.

''Bralića sam gledao na pet-šest utakmica pre nego što je došao, ali sam ga tek sada video uživo. Treba mu još malo vremena da se spremi, jer nije prošao pripreme sa nama i vidi se da nije fizički spreman, ali očekujem da će za dve-tri nedelje biti onaj pravi. Jeličić se vratio na teren, a on je naše dete i treniraće sa nama, ali će igrati za omladince'', otkrio je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke