CSKA želi Rajana Brohofa

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.02.20. | 22:01

Australijanac je trenutno slobodan košarkaš, nakon što ga je Dalas „vejvovao“ početkom meseca

Armejci nastavljaju da tragaju za pojačanjima „preko bare“. Nakon dovođenja Koste Kufosa početkom tekuće sezone, ekipi CSKA iz Moskve sada je pod radar pao doskorašnji košarkaš Dalas Maveriksa, Rajan Brohof.

Australijanac je početkom ovog meseca „vejvovan“ od strane kluba za koji nastupa Luka Dončić, tako da je trenutno slobodan agent. U tekućoj sezoni je 17 puta nastupao za Dalas, a u proseku je imao 4,2 poena uz 2,5 skokova i 0,6 asistencija za nešto više od deset minuta provedenih na terenu. Tokom čitave karijere, Brohof je 59 puta obukao dres teksaške franšize.

Izabrane vesti

Igra na pozicijama dva i tri, a pre odlaska u Ameriku igrao je na tlu Evrope u ekipama Bešiktaša, gde se zadržao pune dve godine, a potom i u Lokomotivi Kubanj, gde je igrao tri sezone.

Našao se u najboljem timu Evrokupa za 2018. godinu, a nastupajući za koledž Valparezo „pokupio“ je brojna priznanja za najboljeg košarkaša sezone i tamošnje NCAA lige. Sa reprezentacijom Australije uspeo je da se domogne srebrne medalje na Univerzijadi u Kazanju 2013. godine.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara