Može li potez Zvezde za meč sa Vojvodinom da napuni Marakanu na prolećnoj premijeri? (ANKETA)

Crveno-beli snizili su cene ulaznica za prvi meč na svom stadionu u nastavku prvenstva

  • 41

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da časti navijače za prolećnu premijeru na Marakani, pa je snizio cene ulaznica za meč 22. kola Superlige Srbije protiv Vojvodine.

Meč je zakazan za subotu 22. februar, sa početkom u 18 časova.

Izabranike Dejana Stankovića očekuje duel protiv trećeplasiranog tima Superlige, što će biti njegov prvi meč na klupi Crvene zvezde na Marakani.

Interesantno, rival na klupi biće mu nekadašnji saigrač iz Zvezde, Nenad Lalatović.

Zvezda je ove sezone sa Vojvodinom već odmerila snage u okviru 7. kola Superlige Srbije, kada je meč završen pobedom beogradskih crveno-belih rezultatom 2:1, golovima Matea Garsije i Milana Pavkova.

Ulaznice su u prodaji putem servisa iticket.rs, a od srede su i na blagajnama Zvezdinog stadiona od 11 do 18 časova, i prodavaće do subote od 11 časova do početka meča.

U Zvzedi se nadaju da će ovaj potez sa smanjenjem karata, to što su se navijači uželeli fudbala na Marakani, kao i euforija koju je kod pristalica crveno-belih izazvao dolazak Dejana Stankovića na klupu, uticati da stadion bude što ispunjeniji.

Cene karata su sledeće:

Sever: 200;

Istok: 300;

Zapad: 500;

VIP Zapad: 1000

Video: Gol, golčina na Brdu - Njegoš Petrović je postigao jedan od najlepših golova sezone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    19. februar 2020 | 11:42

    Imao sam srecu da sam odrastao 70-i- 80-ih do 1992 kada je Crvena Zvezda bila ime u Evropskom i svetskom fudbalu.Tadasnja SFRJ prva i druga liga izuzetno snazne i kvalitetne a 4 najbolja SFRJ kluba su tada bili Crvena Zvezda,Partizan,Hajduk Split i Dinamo Zagreb. Za ledjima ali veoma blizu su ih jurili Sarajevo,Zeljeznicar,Velez,Vojvodina,Radnicki Nis mada i ostali klubovi prve SFRJ lige su bili dosta jaki.... Raspad SFRJ je razneo Jugoslovenski fudbal u paramparcad tako da danas regionalne lige nisu atraktivne jer su slabe (nema prave konkurencije),protok igraca nije isti kao u SFRJ.Danas mnogi stadioni bivse SFRJ su tek desti deo puni od punog kapaciteta stadiona,besparica a fudbalskoj publici nema sta da se pruzi.70-ih -1992 stadion Crvene Zvezde uglavnom pun u UEFA takmicenjima a Hajduk Split,Dinamo Zagreb,Partizan punili su tadasnju Marakanu koja je tada imala smestajni kapacitet 100.00 jer sever i jug su bili bez stolica. Dok se nestvori zajednicka liga koja ce objediniti sve republike bivse SFRJ nece biti ni punih stadiona ni kvalitetnog fudbala a na UEFA sceni marginalni.

  • Marko

    19. februar 2020 | 13:40

    Klub sa najvise navijaca na prostoru bivse SFRJ je KK Partizan. Svi ostali su daleko ispod ovog kluba

  • sever

    19. februar 2020 | 11:47

    Samo dobra igra moze vratiti gledaoce. Pravu publiku ne mozes varati...zeli da vidi borbenost, atraktivne poteze, mlade igrace...a ne isluzene strance i domace menadzerske prevare od igraca. Prosinecki je imao duplo jevtiniji i mladji tim od Partizana, ali je uspio da napravi pas igru i presing tako da je svaku utakmicu imao po 25 do 30 hiljada navijaca. Svaka cast za rezultate, ali Milojevic je oterao publiku sa kukavickom igrom u kojoj je najvise dodavanja imao Borjan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA