Ostojić: Najlošiji derbi, iznenađen sam što smo se čuvali na kraju

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.03.20. | 20:41

Partizanov štoper razočaran iz više razloga

Opšta ocena je: Nula od večitog derbija!

Navijali koji su dva sata i kusur posvetili jednom od najgorih mečeva u istoriji Zvezde i Partizana će želeti što pre da zaborave ovu fudbalsku muku. A svesni su i igrači da su razočarali i podbacili. Prvi među njima Bojan Ostojić. Partizanov iskusni štoper pošteno priznaje da je ovo bio loš meč.
“Odigrao sam desetak derbija, a ovo je najlošiji do sada. Totalno loša utakmica, a jedino dobro su bili navijanje i poseta. Bilo je mnogo prekida, jedino možemo da budemo zadovoljni što je bilo publike. Ostalo nema šta sa se komentariše. Rezultatom svakako ne mogu da budem zadovoljan. Ni mi, ni Crvena zvezda”, rekao je Ostojić posle meča.

Izabrane vesti

Zašto je derbi bio ovako loš i dosadan?
“Mozda smo se pazili i jedni i drugi da ne izgubmo. Nisam pametan da bilo šta kazem…”

Partizanu je pobeda bila potrebnija.
“Propustili smo šansu da zakuvamo prvenstvo, ali kako je bilo prvo poluvreme, možda smo i dobro prošli. Crvena zvezda je imala svoje šanse i mogla je da nas kazni. Izdržali smo pritisak, a imali smo i neke naše šanse u drugom poluvremenu. Iskreno, ja sam bio malo u šoku sto smo čuvali rezultat na kraju, jer nemaš šta da čuvaš, u zaostatku si 11 bodova”, konstatovao je Bojan Ostojić.

Mladi Filip Stevanović je imao samo kratak komentar u miks zoni posle meča. 
"Derbi kao skoro kao svaki do sada. Igra se čvrsto sa mnogo duela i pobeđuje ko ima više želje. Pokušali smo da u drugom poluvremenu nešto promenimo, nismo uspeli i nismo zadovoljni jer nismo pobedili. Ne obaziremo se na tabelu sada". 

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara