Кнежевић: Известиоци Савета Европе утврдили да је Синђелић лагао

ПОДГОРИЦА: Један од лидера опозиционог Демократског фронта (ДФ), Милан Кнежевић, предочио је 20. фебруара новинарима део прелиминарног извештаја експерата Савета Европе, који су утврдили да је Саша Синђелић, сведок сарадник у поступку за покушај тероризма у Црној Гори, лагао.
m
Фото: Youtube Printscreen

Кнежевић је новинарима прочитао део у коме се наводи да "су хапшење од стране полицијских снага и притвор (Небојши) Медојевића извршени, а да му није скинут имунитет"

Тиме је, казао је Кнежевић, потврђено да је стављање у притвор на два месеца њега и Медојевића било противуставно за шта нико није одговарао.

Кнежевић је рекао и да су известиоци навели да је 2016. био "монтирани политички процес" и „да се констатује да је Саша Синђелић лагао“.

„То потврђује да је ДФ у праву када смо саопштили да је Миливоју Катнићу из Србије стигао документ који обара пресуду за државни удар. Сличан документ је дошао и до Парламентарне Скупштине СЕ. Позивамо Катнића да објави документ који је добио“, рекао је Кнежевић, пренели су подгорички медији.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести