Palma: Građani Srbije da letuju tamo gde ih poštuju i vole

Novosti Online

21. 02. 2020. u 12:37

Počasni konzul Grčke u Srbiji izjavio je da će 2020. godina biti najberićetnija za Grčku jer će ogroman broj turista iz Srbije izabrati ovu zemlju kao destinaciju

Палма: Грађани Србије да летују тамо где их поштују и воле
Danas je na Sajmu turizma u Beogradu predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik, predsednik skupštine grada Jagodina i počasni konzul Grčke u Srbiji Dragan Marković Palma obišao štand Turističke organizacije Grčke, na kome ga je dočekao ministar unutrašnjih poslova zadužen za Severnu Makedoniju i Trakiju gospodin Teodoras Karaoglu.

Pročitajte još: Palma: Srbija i Grčka čuvaju stabilnost na Balkanu


Počasni konzul Grčke u Srbiji Dragan Marković Palma je izjavio je da će 2020. godina biti najberićetnija za Grčku jer će ogroman broj turista iz Srbije izabrati Grčku kao destinaciju i letovati u toj zemlji . Marković je rekao da građani Srbije ne treba da idu u Crnu Goru na more zbog nezapamćenog udara Mila Đukanovića na Srpsku pravoslavnu crkvu i pokušaja otimanja imovine SPC.

- Srbi ne treba da pune budžet Mila Đukanovića jer je on prvi glasao za priznanje takozvanog nezavisnog Kosova, za prijem Kosova u UNESKO u INTERPOL i za zakon kojim otima imovinu SPC u Crnoj Gori. Srbi treba da idu na more tamo gde ih poštuju i vole a to je Grčka, naša bratska država koja nije priznala nezavisnost Kosova i Metohije, koja je bila protiv prijema Kosova u UNESKO, INTERPOL i koja pomaže Srbiji na evropskom putu. Posebno smo zahvalni predsedniku vlade Micotakisu i njegovom ocu Konstantinosu Micotakisu, koji je, kada je bio predsednik Vlade Grčke, bio na strani Jugoslavije i srpskog naroda i to Srbija ne treba nikada da zaboravi - izjavio je Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Pa

22.02.2020. 12:04

@Nikola Kostić - Ti nemoj ako neces. Ja u Grcku uvek i iskljucivo jednom otisao i uverio se i sve mi bilo jasno i posle toga uvek u Grcku. U Crnu Goru dva puta u zivotu i isto sve mi bilo jasno i nikada vise tamo, veoma lose iskustvo veoma lose gostoprimstvo veoma lose razvijen turizam, usluga i nekulturni ljudi, katastrofa ziva. I rekoh sebi neces viste tamo vala ni ti ni tvoja porodica. Ja da vodim svoju porodicu i da trosim krvavo zaradjene novce i da placam da se lose osecam e neces ga majci.

Blagoslov

21.02.2020. 13:37

Crna Gora nije samo zadnjih godina negostoljubiva prema Srbima ,nego decenijama. Zato biram Grcku ,gde ne moram da razmisljam o bezbednosti. A Milogorci nek crknu bez turista koji su ih hranili!

Lazar Srećković

21.02.2020. 16:17

@Blagoslov - Čoveče o čemu ti pričaš. Mešaš vlast i obične ljude jer nisi verovatno ni išao u Crnu Goru od 2006 i znaš samo po vestima. Jesi li video koliko se naroda diglo protiv Mila. Cela Crna Gora obojena u boje srpske trobojke. Milogorci (tj Montenegrini i Milovi poštovaoci) su trenutno svedeni na nekih 20%. Sve ostalo je naš narod koji se trenutno bori za opstanak. Da brineš o bezbednosti u Boki, Budvi i Baru gde su Srbi većina? E svašta. Grke s druge strane baš briga za nas.

Hmmm

22.02.2020. 14:48

@Blagoslov - Godinama letova u buljaricama, petrovcu,... Zadnji put u budvi 1997. I,... Neka hvala. Nikada vise. Kojeg je porekla bilo osoblje hotela mene ne interesuju.

NS

22.02.2020. 09:40

Znaci treba ici na odmor tamo gde nas vole? nemojte me zasmejavati, dali vi znate da su turisti svuda dobro dosli jer donose pare. Pare su te sto se vole, i nikog neinteresuje odakle si. Kad odes na odmor onda odmaraj,uzivaj u lepotama i nerazmislaj dal te neko voli.

Vaso Ercegovac

22.02.2020. 10:20

Ne treba bojkotovati Crnu Goru, jer niti jedan politicar, ili politicki partija nema monopol nad Crnom Górom. Ako budu litije u toku ljeta, mozete i se pridruziti... 1

Ma naravno

22.02.2020. 11:59

Covek ide tamo gde se lepo oseca a ne tamo gde mu je neprijato. Sta tu ima vise da se doda to je cista logika zdravog razuma.

Radojlo

22.02.2020. 15:02

Svako ima pravo na odluku. U grcku i na njena ostrva ne letujem samo Zbog toplog mora i pristupacnih cena Vec zbog izobilja kulturnog nasledja. Jos uvek mi nije dosadno posecivati iste Arheoloske lokalitete. Pogotovu svetu goru.