Pogodi najduži tiket: Promena na drugom mestu, da nije bilo odlaganja možda bi pao i lider

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.02.20. | 17:12

Vespa Pjađo ima novog vlasnika... Bar privremenog

Ozbiljan dobitak, a pride i mogući bonus za našeg internet igrača. Takmičenje “Pogodi najduži tiket“ je naime dobilo novo lice na drugom mestu, koje je sada preuzeo tiket sa 19 parova – koliko je pogodio i dosadašnji “prvi pratilac“ – ali s jačom kvotom: čak 3.909.

Bila bi ona i veća, ali su se mečevi Filde – Nots Kaunti i Barnet – Dag & Red zbog odlaganja računali s kvotom jedan. To je čak ovde manje bitno, jer da su se igrali – i da su prošli naravno – ovaj igrač bi pogodio 21 par i preuzeo prvo mesto na tabeli takmičenja.

Izabrane vesti

Ovako, Jaguar I-Pace mu je izmakao, bar za sada, ali ima još čemu da se nada, jer drugoplasirani i trećeplasirani osvajaju električni skuter Piaggio Vespa Elettrica, dok je električni bicikl xplorer sydney 6816 rezervisan za 4. i 5. mesto. Za plasman od 6. do 10. mesta spreman je električni trotinet Xiaomi M365.

Inače, veliko kladilačko takmičenje „Pogodi najduži tiket“ traje od 6. februara do 30. marta. A sve nagrade su na električni pogon. Kreator dobitnog tiketa sa najvećim brojem pogođenih parova čija svaka pojedinačna kvota je najmanje 1,35 biće nagrađen svetskim automobilom godine – električnim motornim vozilom Jaguar I-Pace. Drugoplasirani i trećeplasirani osvajaju električni skuter Piaggio Vespa Elettrica, dok je električni bicikl Xplorer Sydney 6816 rezervisan za 4. i 5. mesto. Za plasman od 6. do 10. mesta spreman je električni skuter Xiaomi M365.

A da bi vaš tiket učestvovao u takmičenju potrebno je da ispuni sledeće uslove:

* Minimalna uplata 50 dinara
* Svi parovi na tiketu moraju biti pogođeni
* U obračun ne ulaze tiketi koji ostvaruju pravo na bonus „Naplati promašaj“, sistemski tiketi, tiketi klađenja na brojeve, Live Bet tiketi i tiketi sa brzim igrama
* Parovi koji ulaze u obračun na tiketu su isključivo parovi sa kvotom jednakom ili većom od 1,35.

Kompletna pravila takmičenja pročitajte OVDE.

Kompanija Mozzart nastavlja da veliki deo društveno odgovornih aktivnosti usmerava na zaštitu životne sredine i podizanje ekološke svesti.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara