Tragičan kraj Dragana Rankovića (24) posle više od tri nedelje agonije: Pronađen OBEŠEN, sumnja se da su ga dugovi prema zelenašima odveli u smrt

Novosti Online/ M. Luković

23. 02. 2020. u 12:32

Kako saznajemo u policiji, telo mladića pronašli su lovci u ataru sela Gornje Grbice, u mestu zvanom Crkvine, pored reke Uglješnice

Трагичан крај Драгана Ранковића (24) после више од три недеље агоније: Пронађен ОБЕШЕН, сумња се да су га дугови према зеленашима одвели у смрт

Potraga za Draganom Rankovićem (24), iz sela Gornje Grbice kod Kragujevca, završila se, nažalost, tragično. Telo nesretnog mladića, obešenog u šumi, pronađeno je u nedelju ujutro.

Kako kažu u policiji, veruje se da je reč o Draganu Rankoviću, koji je nestao 28. januara. Tužilac je naložio obdukciju i nakon toga će se znati pouzdanije informacije o ovom tragičnom slučaju. Ovaj mladić inače je bio zaposlen u Trgovnisnom preduzeću "Trnava" u Perovcu kraj Kragujevca.

Kako saznajemo u policiji, telo mladića pronašli su lovci u ataru sela Gornje Grbice, u mestu zvanom Crkvine, pored reke Uglješnice. Odmah su obavestili policiju koja je obavila uviđaj. Sumnja se da je reč o samoubistvu vešanjem.

Dragan Ranković je poslednji put viđen u selu Gornje Grbice,gde je živeo, 28. januara oko 15 časova. Na svom fejsbuk-profilu tog dana ostavio je oproštajnu poruku i od tada se o njemu ništa nije znalo.

Istog dana, Draganov nestanak prijavljen je i policiji. Tri nedelje je trajala potraga za njim. U potragu su bili uključeni rodbina, prijatelji, policija. Nažalost, potraga se završila tragično, pronađen je obešen u šumi na, kako nezvanično saznajemo, nekoliko kilometara od kuće.

Njegovi najbliži, skrhani prevelikim bolom i tugom u nedelju nisu mogli bilo šta da kažu o ovoj tragediji.

Postoje nepotvrđene informacije da se nesretni mladić na ovaj korak odlučio zbog toga što je za svog prijatelja "od nekih ljudi" pozajmio novac uz kamatu, ali on te pare nije vraćao. I ono što je napisao u oproštajnoj poruci upućuje na takvu priču, ali zasad to niko zvanično ne može da potvrdi.

OPROŠTAJ DANAS

Pre nestanka, 28. januara, Dragan je na "Fajsbuku" napisao: "Dragi moji prijatelji, žao mi je što se opraštamo na ovaj način. Želeo bih da se zahvalim svom velikom prijatelju što me je doveo dotle da ja moram na ovakav način da rešim probleme koji su nastali zbog njega. Poz veliki od Batketa."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Tamo Neko

23.02.2020. 12:45

Koliko ljudi ne cene svoj zivot.Jednostavno nisu nauceni.Prete,maltretiraj,biju.Ima leka.Vidite onog momka u Splitu.

Dobrica Dobrić

23.02.2020. 13:32

Žalosno šta se sve događa a i taj njegov prijatelj neće sigurno kroz život dobro proći tako nasamariti prijatelja i nadati se dobru kroz život žalosno i sramotno