Dukljanin bi da menja Srbiju: Unuk Jevrema Brkovića bio jedan od organizatora protesta 1 od 5 miliona

Novosti Online / V.K.

25. 02. 2020. u 16:15

Brajan Brković, dukljanski fanatik, Jevremov unuk i sin Balšin, bio je jedan od organizatora protesta 1 od 5 miliona

Дукљанин би да мења Србију: Унук Јеврема Брковића био један од организатора протеста 1 од 5 милиона

Foto: Twitter

Brajan Brković, dukljanski fanatik, kako se i sam predstavlja, vrlo je angažovan u Srbiji u poslednje vreme! Jevremov unuk i sin Balšin, kao novosadski student, bio je jedan od organizatora protesta 1 od 5 miliona, napisao je na svom Fejsbuku Vladimir Vuković, svojevremeno glavni urednik srpskog portala Princip u Podgorici!


- Neodoljiv je utisak, da gde god treba popljuvati Srbiju, tu je mlađani Brković! Srbija je takva, prima otvorena i čista srca sve ljude ali vrlo često joj se to obija u glavu! Zato je lekovito posvedočiti ovako, kada već Jevremovo unuče daje povoda i ima ambiciju da se bavi javnim poslom i aktivno ulestvuje u društvenim procesima, tvrdim bez pokrića! Osećam obavezu da kada je Balšin sin Brajan već izašao iz anonimnosti i studentske sobe napišem ovo uz činjenicu da ako je već revolucionarnog duha, tu energiju za početak prosipa po Podgorici i ovde pokuša da napravi društvo boljim a ne da kao zakleti dukljanin uči građane Srbije demokratiji i ka što vidite u najavi Zrenjanincima pravi ideološko-ekološke paralele! Za sve one koji će mi možda prigovoriti da samo napišem – jeste, cilj mi je da Brajana diskvalifikujem,napisao je Vuković.


Jevremov unuk mu je odgovorio:

-Ajmo prijava za ovog čoveka. Čuš pljuje Srbiju. Druže ovo je borba do guše da Srbija opet prodiše od zloduha poput tebe koji se bave stigmatizacijom, korupcijom i kriminalom. Kako se ti boriš protiv toga? Tastatura ratnici za vas crveni karton i klupa za hlađenje.


Foto: "Novosti"


„Novosti“ su kontaktirale Vladimira Vukovića koji kaže da ga je iritiralo to što se čitava porodica Brajana Brkovića kune u lojalnost dukljanskoj Crnoj Gori.


Pročitajte još: I Jevrem Brković u CANU


-To saznanje samo po sebi ne bi bilo problem, ali njihov odnos prema Srbiji jeste. Da ironija bude veća, svi su utočište pronalazili i pronalaze u mrskoj Srbiji. U Srbiji se bore protiv diktature, a na istu se u rodnom im Montenegru prave autistični. Pljuju po Srbiji, a studiraju na njenom Univerzitetu. Bore se protiv mitomanije, a kreiraju mistifikovanu i alternativnu istoriju Crne Gore na temeljima nekakvog dukljanstva. Zagovaraju građanski koncept države a čitav jedan nacionalni korpus u Crnoj Gori nazivaju „anahronim, retrogradnim i rušilačkim“. Govore o crnogorskom poštenju , a sami.Hm, bolje da se ujedem za jezik - kaže Vuković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Lidija

25.02.2020. 16:28

Studira besplatno, s..e se po Srbiji a neradnici i vucibatine ga podržavaju. E, Srbijo dokle tako?

МИЛОШ

25.02.2020. 16:31

Зна добро народ Србије ко организује и ко финансира тај такозвани грађански протест,знамо вас господо једном смо вам поверовали пре двадесет година а сада сиктер из Србије!

Mija Pećanac

25.02.2020. 16:42

Ima takvih ...... previše u Srbiji , ali treba transparentno i direktno upoznati javnost sa tim a kome se ne dopada ovde neka traži bolje.

Dejan

25.02.2020. 17:15

Srbija je otvorena drzava i čista srca sve ljude, a pojedini joj to vracaju na necastan i bezobrazan nacin.

Bob

26.02.2020. 16:07

@Dejan - A ko su ti Vucicevi botovi? Zar to nisu rodjeni srbi u Srbiju, a gori su od svuih dosljaka. Nemojte se glupirati da je uvek neko drugi kriv, a ne bas srbskorodjeni sljam u Srbiju.

Никола

25.02.2020. 17:35

Брајан, старо црногорско име. Ту је и Тарзан...