Филмови с Фест-а у новосадском биоскопу „Арена Синеплекс”

Новосадска публика и ове године имаће прилику да прати београдски фестивал филма ФЕСТ.
р
Фото: Youtube Printscreen

Како је саопштено у биоскопу “Арена синеплекс”, репрезентативан избор из главног програма ФЕСТ-а приказиваће се са даном закашњења, од 29. фебруара до 8. марта, у терминима од 19 и 21 сат. Цена улазнице је 350 динара.

- Мноштво добрих глумачких и редитељских имена означава још једну добру филмску годину, а у избору који ће бити пред новосадском публиком је много више драма, филмова снимљених по истинитим причама или романима - навела је пи-ар “Арене синеплекс” Јелена Галетин. - На програму су само две комедије: “Кишни дан у Њујорку” Вудија Алена и “Џоџо ребит” Таике Ваититија.   

На отварању ревије филмова са ФЕСТ-а у новосадској “Арени синеплекс”, у суботу, 29. фебруара, у 19 сати, биће приказан нови филм Срдана Голубовића, “Отац”. Снимљен по истинитој причи, радња прати очајничке покушаје Николе, самохраног оца двоје деце, да истера правду и поврати одузето родитељство. Николу игра Горан Богдан.

Првог дана, у 21 сат, биће приказан и нови филм Џима Џармуша, “Мртви не умиру”, са мноштвом прослављених глумаца у подједнако прослављеном и за Џармуша необичном жанру - хорору. Новосадску публику до 8. марта очекују и филмови “Оптужујем” Романа Поланског, “Ричард Џуел” Клинта Иствуда, “Светионик” Роберта Егерса, и многи, многи други.

        И. Бурић

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести