SRPKINJA MEĐU SVETSKIM ZVEZDAMA KOJE TVRDE DA SU SPAVALE SA DUHOVIMA: Zadigao mi je spavaćicu i počeo da dahće?! JEZA!
Foto: Profimedia

ŠOK

SRPKINJA MEĐU SVETSKIM ZVEZDAMA KOJE TVRDE DA SU SPAVALE SA DUHOVIMA: Zadigao mi je spavaćicu i počeo da dahće?! JEZA!

Pop kultura -

Ljudi koji tvrde da su imali kontakt sa duhovima uglavnom bi prepričavali kako je susret bio neprijatan, usred noći, te da im je bilo veoma hladno i da danima nisu mogli da se otresu tog osećaja nelagode. Međutim, među poznatima našli su se i oni koji su navodno imali intimne odnose sa njima, pa su im čak posvećivali pesme.

Koko Ostin, supruga repera Ajs Tija koja ima srpsko poreklo preko babe i dede s majčine strane, jednom prilikom objasnila je kako se njoj to dogodilo, a kako prenose strani mediji, neobično iskustvo prekinulo se pošto je njen muž "ušao u priču". Duh ju je, inače, jurio od Albukerkija do Arizone, a "libido duha ne mari za doba dana i ne zahteva sablasnu atmosferu."

"Gledala sam televiziju, sedela sam na kauču u 11 ujutru i nosila spavaćicu. Osetila sam kako mi se spavaćica pomera na gore. Spustila sam pogled i prestravila se. Spustila sam spavaćicu i nastavila da gledam televiziju, pa sam ponovo osetila pomeranje i videla kako mi se spavaćica ponovo povlači na gore. Onda sam osetila momka koji mi dahće na uvo", pričala je Koko, ističući da se on uvek "ukazivao kada bi se kupala ili presvlačila".

foto: Profimedia

Pevačica Keša čak je i posvetila pesmu svom duhu, jer joj je bilo toliko dobro.

"Radi se o iskustvu sa natprirodnim ... ali na s*ksi način. Imala sam nekoliko iskustava sa natprirodnim. Ne znam mu ime! Bio je duh", izjavila je ona jednom prilikom.

Lusi Lu navodno je imala odnos sa duhom dok tako nešto još "nije ni bilo popularno". Naime, kako je svojevremeno objasnila, 1999. godine kada se spremala da odrema malo, duh se pojavio i legao preko nje.

"Bilo je to čisto blaženstvo. Osetila sam sve. Doživela sam o*gazam, a onda je on odlebdeo", rekla je ona.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Ranker/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track