Za hrabre: Seks na otvorenom praktikujte i zimi, zašto da ne?

by | februar 26, 2020

Jedan od načina da začinite svoj seksualni život jeste seks na otvorenom, ali, da li ste ga isprobali u zimskim danima? Šta o ovome kažu eksperti za seks iznenadiće vas

Ako seks na otvorenom spada u vaše fantazije ili ste ga već više puta iskusili, obično je izbor za to plaža u sumrak ili pusta šuma, na nekom prolećnom planinarenju. Verujemo da vam prva pomisao na to nije vrući seks u sred zime, na temperaturi ispod nule. Međutim, pojedini seks stručnjaci otkrivaju kako neka od najluđih seksualnih iskustava možete da doživite upravo kada vam je hladno i kada drhite od zime.

Kakve tajne krije samo jedan poljubac

Komplikovano je

Dok seks terapeut Vanesa Marin objašnjava da hladni uslovi otežavaju postizanje erekcije i da će hladan vazduh isušivati vaše genitalne regije, ona takođe savetuje i da ako povedete računa o ovome, novo iskustvo i uživanje u seksi zimskim čarolijama može da vam pruži nezaboravne trenutke.

– Najbolje je da zadržite na sebi što je više odeće moguće. Neka vaša devojka nosi suknju sa debelim helankama i zaštitnim dokolenicama, a vi ne morate da svlačite farmerice, već samo otkopčajte šlic i stupite u akciju – kaže Marin, piše menshealth.rs.

Budite kreativni u izboru lokacije

Ako imate uslova za tako nešto, ideja da napravite vatru u nekom skrivenom delu vašeg dvorišta i da stavite stolice na travnjak uopšte ne zvuči loše. Vatra će da vas ugreje, samo treba da uživate sa vašim partnerom.

Auto je uvek odlična alternativa. Zaustavite se na nekom mirnom, usamljenom mestu, oborite sedišta i prepustite se strastima.

Svi bi trebalo da znaju ove stvari o seksu, a one se ne uče

– Upražnjavajte aktivnosti koje povećavaju cirkulaciju krvi, kao što su skijanje ili bourding – savetuje dr Ket Van Kirk. A potom se iskradite sa glavne staze i imajte seks na brzaka.

Uvek budite sigurni da ste bezbedni

Svi seks eksperti se slažu da seks u zimskim uslovima treba da bude brz i nestašan, ali da bi trebalo da budete oprezni zbog hladnoće. Takođe, nikada se ne udaljavajte od glavnog puta, posebno ako su putevi zavejani ili zaleđeni.

Ako vam je ipak previše hladno, seksi igrice na otvorenom mogu da vam posluže samo kao predigra, koju ćete nastaviti unutra. Međutim, ako želite da začinite vaš seksulani život okuražite se i isporbajte baš nešto ovako, prenosi pomenuti list.

– Hladnoća će uticati na vaše telo, bradavice će se stegnuti, vaša koža će postati osetljivija, pa ćete doživeti pravu senzaciju – dodaje Kirk.

Foto: Guliver/Gettyimages