Vinisijusova izjava nasmejala svet: Arbitri uvek sude protiv Reala (FOTO)

Novosti online

27. 02. 2020. u 17:21

Ceo stadion je video da je Žesus gurnuo Ramosa pre gola. Ista situacija je bila sa Marezom i sa mnom u prvom poluvrmeenu - kaže fudbaler Madriđana

Винисијусова изјава насмејала свет: Арбитри увек суде против Реала (ФОТО)

Vinisijus i Fernandinjo Foto: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Real je pao u Madridu. Mančester siti je na stadionu “Santijago Bernabeu” došao do pobede posle preokreta (1:2). Asistent kod gola Madriđana Vinisijus je posle meča dao izjavu koja je nasmejala sve.


- U svakom meču sude protiv nas, to nije normalno. Uvek su protiv nas, na svakom meču. Uvek, uvek je tako - rekao je ljutito Vinisijus.


Posebno je istakao momenat izjednačujućeg gola “građana”, tvrdi da je na kapitenu Ramosu, koji je kasnije dobio crveni karton, napravljen faul.


- Ceo stadion je video da je Žesus gurnuo Ramosa pre gola. Ista situacija je bila sa Marezom i sa mnom u prvom poluvrmeenu. Sve loše odluke na našu štetu. Mi smo tim koji je najviše puta osvajao Ligu šampiona i uvek će tako biti. Ponavljam, bio je čist faul i ne razumem zašto nije dosuđen.


Ipak, uveren je da će na “Etihadu” sve biti po meri “kraljevskog kluba”.


- Moramo da ostanemo smireni, pobedićemo u revanšu i vratićemo se. Nedostajao nam je fokus u poslednjih 15 minuta meča i to je razlog što smo primili dva gola. Moramo da se popravimo - zaključio je Vinisijus.


Navijačima nije dugo trebalo da pronađu fotografije i podsete ga na sve odluke u korist Reala...


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Рашо

27.02.2020. 17:46

Ова млада генерација узима свашта. Занимљиво како није пао на допинг тесту јер се и те материје откривају!