≫ 

Kim objavila fotku iz mladosti, poručili joj da ona i njena ćerka izgledaju kao bliznakinje

Kardašijanka je pokazala kako je izgledala u osnovnoj školi

  • 2
Kim Kardasijan, Jermenija Kim Kardasijan, Foto: Profimedia/Sputnik

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39) objavila je fotografiju iz detinjstva, a mnogi su primetili koliko njena dvogodišnja ćerka Čikago zapravo liči na nju.

Kim je na Istagram profilu sa svojim pratiocima podelila kako je izgledala u osnovnoj školi, a svima je za oko zapalo koliko sličnosti ima između nje u mladosti i njene ćerkice Či.

Najbolji prijtelj Kardašijanke, Džonatan Čeban ispod fotografije napisao je da je Čikago ista Kim, a njena sestra Kloi Kardašijan prokomentarisala je da su ona i njena ćerka kao dve bliznakinje.

- Na ovoj fotografiji izgledaš baš kao Čikago. Nisam siguran kako sam to shvatio, ali jesam - napisao je Džonatan.

- Zanimljivo, u komentarima to svi to pišu. Ja to ne vidi, ali kako svi to kažu, prihvatam! - odgovorila mu je rijaliti zvezda.

- Ti i Či ste bukvalno kao bliznakinje - nadovezala se Kloi.

 
 
 
View this post on Instagram
9th gradeA post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim i njen suprug Kanje Vest pored Čikago imaju šestogodišnju ćerkicu Nort, sinove Sainta (6) i Psalma Vesta (4).

Mnogi dele mišljenje da samo Čikago liči na Kim, dok su ostala deca sličnija njenom suprugu Kanjeu. Na ovogodišnjoj prazničnoj fotograriji Či pozira u krilu svog oca, a kolko ima sličnosti između nje i njene mamee procenite sami.

Kim Kardasijan Foto: Profimedia

Inače, Kim smatra da je njen sin Psalm reinkarnacija njenog pokojnog oca, Roberta Kardašijana Starijeg. Nekoliko stručnjaka za paranormalno joj je reklo da osećaju jaku vezu između njenog pokojnog oca i njenog najmlađeg deteta.

- Moj osmomesečni sin Psalm je verovatno najsrećnija beba na planeti. On se uvek smeje i uvek je srećan. U "U koraku sa Kardašijanima" smo prikazali naš boravak na Baliju, pa su fanovi sigurno videli kada mi je prišla slepa žena medijum. Ona me je uhvatila za ruku i rekla mi je da ću imati još jednog sina koji će biti reinkarnacija mog oca Roberta - rekla je svojevremeno Kim.

Video: Džastin Biber peva na službi kod Kanjea Vesta

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA