Marjanović i Dončić ekskluzivno za RTS: Mi smo timski igrači

Noćas u NBA ligi, Čikago Bulsi su pobedili na domaćem terenu ekipu Dalasa sa 109 prema 107. Luka Dončić ovaj put nije uspeo u poslednjoj sekundi utakmice da ostvari pobedonosni koš, ali je postigao odlična 23 poena. Boban Marjanović je ostvario dabl dabl sa 14 poena i 12 skokova i iskoristio sjajno 22 minuta na parketu.

Pitali smo trenera Dalasa Rika Karlajla kako je rešio da Bobiju Marjanoviću da 22 minuta, više nego uobičajeno i šta misli o njegovoj igri?

„Boban je sjajan. Pogledajte njegovu statistiku. Imao je 14 poena i 12 skokova. On je uvek spreman za igru i to je uvek velika pohvala za njega.", istakao je trener Karlajl.

Razgovarali smo sa Bobanom Marjanovićem i Lukom Dončićem.

„Mislim više na tim. Ja znam za sebe da sam veliki profesionalac i uvek sam spreman za svaki zadatak koji trener zada. Na meni je da budem profeseonalac i radim vredno a na treneru je da li će me pozvati u igru ili neće. Mislim da obojica želimo da tim pobedi što je i najvažnije.", istakao je Boban Marjanović.

Svojim odličnim nastupima tokom protekle dve godine Luka Dončić je, može se reći, pomerio standarde u NBA ligi. Kakva je saradnja sa Bobanom Marjanovićem u timu a i sa Nikolom Jokićem sa kojim se družio na Ol star meču?

„Super je, to su dva odlična momka i to je najbitnije.", istakao je Luka Dončić.

O igri za reprezentaciju i turniru koji će se igrati u Beogradu za tri meseca Boban Marjanović je rekao:

„ Svaka utakmica je važna a nadamo se najboljem. Nadamo se odlasku na Olimpijske igre i da ćemo ostaviti što bolji utisak. Stalno smo u kontaktu sa Igorom Kokoškovim a i igramo sa njegovim timom još naredne četiri utakmice. Sada idemo kod njih a oni su dva puta već bili kod nas, tako da mi je drago svaki put videti te momke. Videti naše ljude i popričati sa njima."

Posle ove utakmice ekipa Dalasa imaće utakmice na domaćem terenu gde dočekuje Nju Orleans, Menfis i Indijanu. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво