Aleksandar Vučić
Tanjug
Aleksandar Vučić

Tanjug

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

Mladi Srpske napredne stranke u Subotici predvođeni predsednikom Gradskog odbora SNS-a i prvim na lokalnoj izbornoj listi Bogdanom Labanom predali su danas u 14 časova Izbornoj komisiji Grada Subotice izbornu listu ALEKSANDAR VUČIĆ - ZA NAŠU DECU., čiji je nosilac Aleksandar Vučić.

Koalicija: Aleksandar Vučić - Za našu decu. u Subotici podnela je kutije s kandidatima za odbornike Gradske skupštine i izlazi na izbore raspisane 26.aprila pod rednim brojem 1, nakon proglašenja izborne liste od strane Gradske izborne komisije.

U rekordno kratkom roku subotički naprednjaci prikupili su 2434 potpisa, što je daleko više od broja predviđenog za predavanje liste u Subotici. Na listi za odbornike nalazi se veliki broj mladih ljudi, novih lica i preko 40% žena.

U izjavi za medije nakon predaje liste Bogdan Laban rekao je okupljenim novinarima da Srpska napredna stranka ima listu sa velikim brojem mladih ljudi koji odlično razumeju potrebe mladih ljudi.

„ To je naša velika prednost. Lista sa većim brojem žena, sa uspešnim, visokoobrazovanim ljudima koji su posvećeni tome da živote ljudima u Srbiji učini boljim, garantuje da ćemo sa novim ljudima osigurati dobar zamah i nastaviti sa dobrim rezultatima.Naravno, postoji još mnogo toga što treba da uradimo."