To je od ljubavi jače: “Bombonjera” se poklonila Maradoni (FOTO, VIDEO)

Novosti online

08. 03. 2020. u 10:13

Emocije koje Maradona izaziva u navijačima Boke ne mogu da se opišu, već jedino da se dožive posmatrajući ih kako mu klicaju

То је од љубави јаче: “Бомбоњера” се поклонила Марадони (ФОТО, ВИДЕО)

Dijego Maradona foto: AP Photo/Natacha Pisarenko

Posebna noć je iza svih kojima je Boka juniors na srcu. Plavo-žuti deo Buenos Ajresa slavi titulu koja je pred poslednja dva kola nacionalnog šampionata delovala kao san, s obzirom da je najveći rival River imao tri boda prednosti.

Ipak, Boka je dočekala dva uzastopna kiksa rivala i minimalnom pobedom protiv Himnazije ugrabila 34. titulu nacionalnog prvaka. A sudbina je htela da sve to iz prvog reda gleda najveći miljenik “Bombonjere” svih vremena – Dijego Armando Maradona.

Legendarni “El pibe” je u Bokinu i svoju kuću došao kao gost, kao trener Himnazije, ali je dočekan u skladu sa natpisom na jednom od transparenata koji su visili na ogradi legendarnog stadiona – Maradona Bog.

Južnoamerikanci su poznati po svom temperamentu i izraženim emocijama, pogotovo kada se radi o fudbalu, a emocije koje Maradona izaziva u navijačima Boke ne mogu da se opišu, već jedino da se dožive posmatrajući ih kako mu klicaju.

Poklonila se “Bombonjera” u subotu uveče Maradoni, poklonio se i on “Bombonjeri”, a devetominutni video, bez dileme, najbolje može da pokaže količinu ljubavi između Dijega i njegove Boke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije