Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Sportal
i

ZINEDIN ZIDAN SKROZ "POBRKAO LONČIĆE"! Luka Jović nije ni na klupi, trener Reala TVRDI da to nije tačno?!

Darko Nikolić - Vest objavljena: 10:45 - 09.03.2020

Luka Jović baš ima problem u madridskom Realu, a trener Zinedin Zidan se i dalje ponaša kao da je sve u redu.

Luka Jović baš ima problem u madridskom Realu, a trener Zinedin Zidan se i dalje ponaša kao da je sve u redu.

Ne samo da Jović nije igrao "El klasiko" protiv Barselone, već ni tada, ni u porazu od Betisa (1:2) nije bio ni među rezervama.

Kada su novinari upitali Zidana da li to znači da je, iza neprikosnovenog u startnoj postavi, Karima Benzeme, sada Marijano Dijaz druga opcija, on se brecnuo:

"Ništa se nije promenilo! Marijano je naš treći špic!".

Zinedin Zidan
Zinedin Zidan Foto: Stare Slike

Ovo ponašanje francuskog stručnjaka je, u najmanju ruku, vrlo čudno - imajući u vidu minutažu koju pruža Joviću u poslednje vreme.

Jer, naš reprezentativac je poslednji put igrao 26. februara, protiv Mančester sitija (1:2), i to šest minuta, a jedini preostali put u februaru je nastupio devetog dana proteklog meseca, kada je ušao u igru na dva minuta i dao gol Osasuni u pobedi od 1:4.

Luka Jović
Luka Jović Foto: Stare Slike

Od tada je samo jednom bio na klupi, protiv Selte, a van protokola ostao u mečevima sa Levanteom, te pomenutim duelima sa Barsom i Betisom. Prvi put mu se desilo da dva uzastopna takmičarska nastupa saigrača posmatra sa tribina još od oktorba 2017, kada je zbog prehlade, kao tadašnji član Ajntrahta, propustio utakmice sa Hanoverom i Borusijom Dortmund.

A dok se navijači Reala pitaju šta je Zidanu trebalo da, indirektno, kaže da je Luka Jović drugi napadač "kraljevića", trener Madriđana preuzeo je odgovornost za krah protiv Betisa:

"Bila je ovo naša najgora utakmica u sezoni! Sve nam je nedostajalo, i energija, i igra, i posed lopte, i intezitet! Loš dan, koji, eto, može da se dogodi svakome. Ali, ja sam jedini odgovoran. Ne treba sada da poludimo zbog ovoga što se desilo, ali ni da se pomirimo s tim da je ovakav nastup normalan. Napravili smo mnogo grešaka, baš smo često gubili loptu, a kada ne igrate najbolje što možete - loše stvari se dešavaju. Počeli smo jako loše, a nemam objašnjenje za to. Rešenja, ipak, postoje. Imamo dobru sezonu i iz ovoga možemo da se izvučemo. Ali, da je bila sramota, jeste. Nismo zaslužili da pobedimo, moraćemo da analiziramo šta smo to radili, ali ono što je sigurno - to je da igrači imaju moju podršku. U ovom slučaju, ja sam odgovoran", rekao je Zinedin Zidan.

Ne propustite:

"JEDAN PO JEDAN SU PADALI!" Kako se odvijala drama pored Kruševca: Fudbaler - heroj se vraćao po ONESVEŠĆENE!

NOVAK ĐOKOVIĆ MORA DA MENJA PLANOVE! Zbog straha od širenja korona virusa OTKAZAN turnir u Indijan Velsu!

NAVIJAČI KINGSA BESNI ZBOG NAŠIH?! Psovke u Sakramentu jer su o DRAMI sa NBA šampionom odlučivali Bogdanović i Bjelica /VIDEO/

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Ronald Kuman (Photo: Gerard Franco / Zuma Press / Profimedia)
11 29
Fudbal

11:29 - 27.03.2024

video Bivši trener Barse imao samo jedno da poruči

Odigrane su tri finalne utakmice baraža za Ligu nacija, dalje su prošle selekcije Gruzije, Ukrajine i Poljske, nakon čega smo dobili sve učesnike predstojećeg Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

10 39
Tenis

10:39 - 27.03.2024

video Zverev protutnjao do četvrtfinala Majamija

Nemački teniser, Aleksandar Zverev, plasirao se u četvrtfinale masters turnira u Majamiju nakon pobede nad Rusom, Karenom Hačanovim 2:0, i po setovima 6:1, 6:4.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)