≫ 

Otkazan koncert Majli Sajrus zbog korona virusa

Pop zvezda je izjavila da je donela odluku kako bi "zaštitila javno zdravlje i bezbednost njene ekipe i benda"

  • 0
Majli Sajrus Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia

Pevačica Majli Sajrus je objavila da neće putovati za Melburn kako bi predvodila humanitarni koncert World Tour Bushfire Relief, rekavši organizatorima da otkažu jednodnevnu manifestaciju koja je trebalo da se održi 13. marta, prenosi "Gardijan".

- Zbog preporuke lokalne, državne, federalne i međunarodne vlade, uključujući Centar za kontrolu zaraze, da umanje potencijalni rizik trenutne globalne zdravstvene krize, nećemo putovati u Australiju za koncert - objavila je Sajrus na Twitter-u i dodala:

- Razočarana sam što neću biti tamo, ali moram da uradim ono što je ispravno kako bih zaštitila zdravlje i bezbednost svoje ekipe i benda. Svakako ću napraviti donaciju kako bih pomogla žrtvama australijskih požara. Žao mi je što vas neću videti, ali ću se brzo vratiti.

 

Pored Majli, još nekoliko izvođača je trebalo da nastupi na ovoj manifestaciji, a organizator TEG Danity je izjavio da će ceo koncert biti otkazan, a novac od ulaznica će biti vraćen.

Video: Snimak jednog ludila: Skinuo masku, polizao ruku pa sekret razmazao po šipki u prevozu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA