0
Domaći fudbal

BEZ LEVOG BEKA: Defanzivac preskače Napredak, vraća se tek na Banjici!

Objavljeno: 12.03.20 u 11:45

Preporuka lekarskog tima je da levi bek ne može na teren pre 18. marta i duela Crvene zvezde sa Radom na Banjici.

Oporavak ide po planu posle povrede u derbiju, a posle pregleda, kako saznaje HotSport, doneta je odluka da Milan Rodić preskoči subotnji meč sa Napretkom na stdionu „Rajko Mitic“. Jedini razlog je da nema potrebe za rizikom i da će još nekoliko dana trening doprineti da se potencijalni reprezentativac Srbije potpuno spremi za obaveze u nastavku sezone. Trener Dejan Stanković može naredne srede da u tim uvrsti levog beka, a po rasporedu 18. marta crveno-beli gostuju u komšiluku Radu na Banjici.

Naredni potez je u rukama šefa stručnog štaba, koji će se verovatno odlučiti za sistem sa tri igrača pozadi, što se pokazalo kao pun pogodak u Šapcu i da bliže levoj aut liniji bude Miloš Degenek.

U prvenstvu Milan Rodić je upisao 16 mečeva i imao je dve asistencije, a u Zvezdu je došao na leto 2017. godine iz Krila Sovjetov i jedan je od zasluženih za uspehe kluba u protekle tri godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter