Servisne

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš otklanjaće kvarove na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Selo Paligrace
Voda na ulici, kvar na vodovodnoj mreži u selu Paligrace. Zbog radova na zameni deoničnog zatvarača u prekidu je snabdevanje vodom do 15 sati u selu Paligrace.

Niška Banja, ulica Trg Republike
Voda se pojavljuje u dvorištu pored stepenica, nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Trg Republike u Niškoj Banji. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ul . Trg Republike u Niškoj Banji.

Ulica Rudnička 4d II prilaz
Voda u šahti, nužno je ručno raskopavanje u Rudničkoj ulici br. 4d II prilaz. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanje vodom do 15 sati za korisnike u delu Rudničke ulice (II prilaz).

Ulica Vojvode Mišića – Vatrogasna stanica
Кvar na servisnom ventilu u ul. Vojvode Mišića, u Vatrogasnom domu. Prethodnog dana su bili odloženi radovi zbog parkiranih automobila. U toku je intervencija na priključnoj vezi i prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu ulice Vojvode Mišića (Vatrogasni dom).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com