Može li iko da zaustavi Setif?

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.03.20. | 11:15

Kabilija ruši staru mušteriju

Tri i po meseca bez poraza. A, opet, Setif nije lider alžirskog prvenstva.

Slab start sezone mogao bi skupo da košta tim Nabila el Kukija, jer je zaostatak bio toliki da ni ovaj sjajni niz pobeda ne može da podigne Setif na tron. Ali, biće još borbe do kraja sezone, devet kola je do linije cilja.

Izabrane vesti

Ekipa Setifa danas u 22. kolu u derbiju prvenstva Alžira dočekuje Kabiliju. Treći na tabeli ugostiće četvrtog. Domaćin devet utakmica u nizu u domaćem prvenstvu ne zna za poraz. Poslednji put kada su crno-beli pognutih glava napustili teren bio je 30. novembar. Ako se dodaju i utakmice u kupovima, Setif 13 mečeva nije izgubio.

Kabilija nije u tako dobroj formi. U poslednjih 10 utakmica u prvenstvu, šest puta je slavila, a po dva puta remizirala i izgubila.
Biće ovo mnogo teška utakmica za nas, ali spremni smo da se vratimo kućama neporaženi. To bi nam povećalo šanse da prvenstvo završimo među prva tri“, poručio je Jamen Zelfani, trener Kanarinaca iz Kabilije.

Najveći problem za goste je što neće moći da računaju na kapitena i komandanta odbrane Nabila Sadua, koji je povredio koleno u prošlom kolu i za njega je sezona završena.

Ono u šta se uzda Kabilija je – tradicija. Kanarinci su dobili četiri poslednje utakmice protiv Setifa i svaki put je bilo 1:0. Štaviše, od 10 poslednjih međusobnih susreta, svaki je završen sa najviše dva gola, a čak osam puta je bio jedan ili nijedan!

ALŽIR – 22. KOLO

Nedelja
16.00:  (1.40) Konstantin (4.10) Biskra (8.00)

17.00:  (1.75) Setif (3.30) Kabilija (4.80)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara