NSFW

Kako da popušiš samom sebi

Ako imaš otvoren um i nekoliko centimetara, očas posla će ti biti u ustima.
pušenje
ILUSTRACIJE: CATHERINE SOULE

Ma daj, znam da si pokušao. Ako imaš kitu, usta, 15 minuta viška, i makar samo zrnce radoznalosti, pokušaćeš da utvrdiš koliko blizu možeš licem da priđeš tom dosadnom, malom visuljku koji u gaćama šetaš unaokolo. I to je u redu, čovek pokušava da stavi tu stvar u usta otkako je sveta i veka. Na nesreću, većina nas to ne može da izvede.

Najgori deo kod tih par centimetara koji ti fale da staviš kitu međ’ svoje slatke, slatke usne je to što znamo da postoje likovi koji zapravo mogu da prebrode taj jaz – a koji čak i nisu ljudi od gume niti monstrumi koji u gaćama imaju mambu od pola metra. To su samo normalni momci koji imaju dar za samozadovoljstvo.

Reklame

Evo nekih saveta od dva različita momka koji obojica mogu sami sebi da obave felacio. Jedan je Devijant Kejd, glumac u filmovima za odrasle, koji često pred kamerama izvodi svoj kabaretski oralni čin, a drugi je mladi čovek pod imenom Džon, koji nije želeo da objavimo njegovo pravo ime, zato što ne želi da do kraja života na svakoj žurci na koju ode bude primoran da digne noge preko glave. Evo šta možemo od njih da naučimo.

Budi vitak

Oba naša ortaka spadaju među mršavije, i imaju po 65 kilograma (Kejd je visok 183cm, a Džon 185). Nije neko iznenađenje da je mnogo lakše dosegnuti svoju kitu ako ti se na tom putu ne ispreči stomačina. Međutim, veličina kite izgleda uopšte nije toliko bitna. Obojici je 16 centimetara u erekciji, što je malko iznad proseka, tako da se čini da je tip telesne građe važniji od obdarenosti.

Opusti se

Čovek ne mora da se bavi jogom, ali obojica momaka ističu važnost istezanja – naročito vrata. Nemoj da radiš vežbe samo onog dana kada ćeš probati da izvedeš taj krupni korak, već jedno nedelju dana radi na istezanju torzoa i dela iznad ramena. Kejd čak preporučuje da se opustiš u toploj kupki. Kao da stavljati kitu u usta već nije dovoljno gej.

Mora da ti se digne

Džon kaže, „Ako neko može to da uradi kad mu je spušten, treba mu dati nagradu“. Nije li pušenje sopstvenog kurca već dovoljno velika nagrada? Bilo kako bilo, obojica kažu da što je krući, to bolje. Kejd koristi prsten za kitu da bi postigao maksimalnu ukućenost i da bi njegova batina salutirala, čak i kada ga boli vrat, ili postane frustriran kada nije tako lako kao inače.

Reklame

Izaberi položaj

Kejd više voli da leži na leđima i podigne pete uvis, prinoseći kitu ustima. On to čini na podu ili nekoj drugoj tvrdoj površini, zato što krevet popušta pod težinom. „Jedan od načina da to radiš je da prisloniš glavu na zid, a onda se spuštaš nadole dok ne uspeš da ga dohvatiš“. Jastuk pod glavom je dobar, ne samo zato što je tako udobnije, već zato što ti dodatno podigne glavu.

Džon, koji je otkrio da može sam sebi da puši dok je kenjao dignute kite (posebna neuroza u koju nećemo ni da ulazimo), preferira sedeći položaj, kada se sagne u struku i spusti glavu do obećane zemlje.

Potraži pomoć

Kejd kaže da je prvi put dohvatio rog izobilja uz pomoć svoje devojke, koja mu je pažljivo gurala noge, sve dok nije uterao kitu u garažu. Veoma je uspešan u zadovoljavanju i ženskih i muških partnera, dok zadovoljava i sebe samog. Kaže da ih to uvek zadivi i zabavi i da uvek rado pomognu. E sad, možda se pitate, „Zašto bi pušio sam sebi, kada ti je tu neko ko bi mogao da ti ga puši“? Odgovoriću drugim, veoma očiglednim pitanjem: Ko ne bi želeo da sam sebi popuši? Možda bi trebalo da pređete na članak o kafićima sa mačkama, ili tako nešto.

Budi spreman

Ne samo da moraš da prihvatiš neminovnost da će, jednom kada postigneš uspeh na ovom polju, svi želeti da vide tvoju seksi tajnu, već moraš da se spremiš i za još jedno iznenađenje: na to da sam sebi svršiš u usta. Većina (strejt) tipova to ranije nije iskusila, tako da će ti možda biti malo gadno. „Kada prvi put svršiš sebi u usta, šokiraš se. To te iznenadi, ali izvodljivo je“, kaže Kejd. „Više se uzbudiš zbog toga što to radiš, nego što misliš na spermu. ’Upravo sam svršio sebi u usta. To je neverovatno’“.

A sada, počni sa istezanjem i navali. I neka ti telefon bude pri ruci, u slučaju nezgode. Biće ti mnogo lakše da pozoveš neko blagonaklonog prijatelja, nego kola hitne pomoći puna medicinskih tehničara koji će da poginu od smeha kada te vide.

Ovaj članak je prvobitno objavljen na VICE US.