≫ 

Ne budete li primerni građani direktno se zamerate meni! Marija "očitala lekciju" zbog korona virusa

- Nadam se da smo se sve fino dogovorili! Budite savesni i dobri građani! - napisala je Marija između ostalog, u svom stilu, pozivajući sve na odgovornost

  • 17
Marija Serifovic Marija Šerifović/Foto: ATA Images

Pogubni virus COVID 19 koji je digao na noge čitavu planetu i zbog kojeg je proglašena pandemija, svakim danom odnosi nove žrtve, a javne ličnosti sve više apeluju na ljude da budu odgovorni kako bi umanjili širenje pošasti.

Pridružila im se i Marija Šerifović, koja je pozvala sve na razumevanje, ljudskost i odgovornost prema sebi samima, a time i prema drugima.

Pevačica, koja je nedavno održala tri koncerta u sklopu "Druge strane ploče vol.2" u Sava centru i kojoj je korona virus, kao i svima u svetu, poremetio panove te tako uskoro neće moći otići u Ameriku gde uživa da boravi budući da je već godinama na relaciji Beograd - Los Anđeles, oglasila se putem Instagrama i uradila to na svoj način.

Ok... Daću svojih par meseci je*enoj Coroni. Brinuću se o sebi i ljudima oko sebe. Nosiću masku i rukavice! Praću ruke. Držaću Joku pod ključem. Verica je u karantinu. Ja neću ići nigde. Biću dobar građanin! I to predlažem svima vama! Budite dobri građani da se ovo ludilo što pre završi! - poručila je Marija.

- Ne budete li građani za primer, direktno se zamerate meni, a znate da to nije dobro. (smeh) Onda ja zbog vas necu moći da idem u Ameriku, neću moći u Veneciju na ručak i u Noventa Di Piave po prolećne popuste, neću moći da pevam i usrećujem ljude, neću moći u Španiju na more, neće moći Hak nesmetano da se švrćka i kaki gde poželi, neću moći u Dalmaciju na pršut i vino, neću moći u Bosnu na ćevape, neću moći da igram sa ekipom playstation, Tokyo mi je svakako propao itd. itd.

- Dakle, nadam se da smo se sve fino dogovorili! Budite savesni i dobri građani! Hajde uzdravlje i bez sekiracije! - završila je Marija, jedna od omiljenih i najcenjenijih pevačica u regionu.

 
 
 
View this post on Instagram
Ok ... Dacu svojih par meseci jebenoj Coroni. Brinucu se o sebi i ljudima oko sebe. Nosicu masku i rukavice! Pracu ruke. Drzacu Joku pod kljucem. Verica je u karantinu. Ja necu ici nigde. Bicu dobar gradjanin! I to predlazem svima vama! Budite dobri gradjani da se ovo ludilo sto pre zavrsi! Ne budete li gradjani za primer direktno se zamerate meni a znate da to nije dobro😂😂😂 Onda ja zbog vas necu moci da idem u Ameriku, necu moci u Veneciju na rucak i u Noventa Di Piave po prolecne popuste, necu moci da pevam i usrecujem ljude, necu moci u Spaniju na more, nece moci Hak nesmetano da se svrcka i kaki gde pozeli, necu moci u Dalmaciju na prsut i vino, necu moci u Bosnu na cevape, necu moci da igram sa ekipom playstation, Tokyo mi je svakako propao itd. itd. Dakle nadam se da smo se sve fino dogovorili! Budite savesni i dobri gradjani! Hajde u zdravlje i bez sikiracije! 🍀🤍🍀 #ADoTadaVaznoDaJeNekadBiloLepoA post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Agatron

    17. mart 2020 | 18:52

    Ti bese ona sto je drzala koncert prvog dana zabrane?

  • Lola

    17. mart 2020 | 19:45

    Sad se setila da pametuje a koncert nije htela fa otkaže zbog širenja ljubavi.

  • Sendi

    17. mart 2020 | 19:01

    Odrzala lekciju, ma ajte molim vas. Non stop pisete sta poznati rade u izolaciji, oni mogu, kao da mi ne bismo da ne moramo da radimo,nama je lako biti u gsp-u i na poslu sa preko 100 ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA