Jelisaveta se oglasila iz svog doma, nekoliko dana nakon kontakta sa kumom zaraženim korona virusom

Glumica je, po svemu sudeći, situaciju shvatila ozbiljno i poslušala savete

  • 0
Jelisaveta Orašanin Teodosić, Tijana Pantelić, Marko Pantelić Jelisaveta Orašanin Teodosić, Tijana Pantelić, Marko Pantelić Foto: Instagram.com/jagodenamagli

Tokom vanrednog stanja u Srbiji zbog globalne pandemije korona virusa, glumica Jelisaveta Orašanin provodi vreme u svom stanu, zajedno sa psom Ljubicom.

Inače, pre nedelju dana održana je premijera filma "Hotel Beograd" u beogradskom Sava centru, a tamo je glumica bila u društvu sa kumom Markom Pantelićem, koji je pre nekoliko dana objavio da je zaražen korona virusom.

Jelisavetu smo više puta pokušavali da kontaktiramo, ali nam se do trenutka puštanja ovog teksta nije javila na telefon.

Ovaj sunčani dan provela je u svom domu ispijajući kafu. Time se pohvalila na Instagramu, a na storiju je izbacila nekoliko fotografija iz svog luksuznog stana.

Nije poznato da li je glumica u potpunoj izolaciji, ali je po svemu sudeći poslušala savete i ozbiljno shvatila situaciju koja je zabrinula ceo svet, te ne napušta svoj dom.

Pogledajte nekoliko slika koje je objavila:

Video: Pogledajte kako virus može lako da se proširi van bolnice: Vodite računa o higijeni ruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA