≫ 

Ruka ruku mije a tvoja podržava i starije komšije!

Usled pandemije COVID-19 kompanija Ferdinand knedle pokrenula je akciju humanitarnog karaktera u vidu besplatnih proizvoda i besplatne dostave za osobe iznad 65 godina starosti, pod nazivom „Ruka ruku mije“

  • 5
Ferdinand knedle

Foto: Ferdinand knedle/arhiva

Svrha akcije je da se osobama sa ograničenim kretanjem olakša život tokom vanredne situacije. Akcija će se trenutno održavati na teritoriji grada Beograda, a kompanija poziva sve ljude dobre volje i male biznise da se priključe.

U želji da da svoj doprinos i pomogne starijim osobama sa ograničenim kretanjem, prouzrokovanim pandemijom COVID-19 i potrebe uvođenja vanrednog stanja u Republici Srbiji koje ima za cilj da zaštiti svoje građane, kompanija Ferdinand knedle pokrenula je akciju „Ruka ruku mije“ koja će startovati od petka 20.03.2020.

Ferdinand knedle

Foto: Ferdinand knedle/arhiva

Akcija „Ruka Ruku Mije“ bazira se na besplatnoj dostavi knedli osobama iznad 65 godina starosti, a zasniva se na principu 4+2, 6+3, 8+4 i 12+6. Akcija uključuje sve ljubitelje knedli koji poručuju hranu putem sajta ili telefona, pa će od petka svako ko kupi 4 (6, 8 ili 12) knedle u periodu od 11 do 18h imati priliku da ostavi adresu komšija preko 65 godina starosti na koju će kompanija uz pomoć partnerske kurirske službe Vaš potrčko dostaviti 2 (3, 4, 6) knedle besplatno uz mogućnost ispisa poruke podrške od strane pošiljaoca. Svi gosti koji sami preuzimaju svoje porudžbine u objektima, imaće priliku da preuzmu gratis knedle i sami ih dostave svojim komšijama.

Vodeći računa o bezbednosti starijih osoba i smanjenja bilo kakvog kontakta, bezbedno upakovani i dostavljeni proizvodi će biti ostavljeni ispred vrata primaoca.

Za potrebe projekta, kompanija Ferdinand knedle će na raspolaganje staviti i svoje kanale na društvenim mrežama putem kojih će aktivno promovisati doprinose svih malih biznisa koji se uključe u akciju, a radi širenja svesti o potrebi za pomoć starijim osobama. Značajan doprinos akciji će dati i kurirska služba „Vaš potrčko“ koja neće naplaćivati dodatnu uslugu dostave starijim osobama u okviru ovog projekta.

 
 
 
View this post on Instagram

RUKA RUKU MIJE A TVOJA PODRŽAVA I NAJSTARIJE! Dragi prijatelji, želimo da vas obavestimo da usled vanrednog stanja prouzrokovanog #covid19, @ferdinandknedle od sutra pokreću akciju pomoći starijim osobama sa zabranom kretanja. Akcija pod nazivom Ruka ruku mije a tvoja podržava i najstarije, zasniva se na besplatnim knedlama i besplatnoj dostavi za naše najstarije komšije. Kako akcija funkcioniše? 4+2, 6+3, 8+4, 12+6! Svako ko poruči/kupi 4 (6, 8, 12) knedle za dostavu preko telefona 0611957092 ili preko sajta donesi.com dobija mogućnost da svojim komšijama besplatno pošalje 2 (3, 4, 6) knedle sa šljivama ili kajsijama koje ćemo uz pomoć @vaspotrcko dostaviti. Prilikom poručivanja, imate mogućnost da ostavite i poruku koju ćemo ispisati uz poklon. Besplatna dostava starijim osobama se vrši u krugu od 100 metara od vaše adrese, a vi birate kome ćete ih poslati. Da nije bilo naših mama i baka koje su nam vredno spremale tradicionalna jela, pitanje je da li bismo mi danas u njima uživali, zato podržimo ih. #rukarukumije #volimknedle #ferdinandknedle #ceofazon #knedle #mojeknedle #dostava #covid19 #belgrade #beograd #srbija #serbia #vanrednostanjeA post shared by Ferdinand knedle (@ferdinandknedle) on

 

Pozivamo vlasnike malih biznisa da se priključe akciji „Ruka Ruku Mije“ da podržimo starije! Više informacija o akciji možete dobiti preko telefona 0606363658 ili Instagram naloga @ferdinandknedle.

Zašto naziv „Ruka ruku mije“? Reč je o rasprostranjenoj izreci koja se savršeno uklapa u situaciju u kojoj smo se svi našli – Ruka ruku umiva/Ruka ruku pere. U vremenu kada se propagira povišena higijena sam naziv akcije ima za cilj da dodatno podigne svest kod ljudi o higijeni ruku.

Ferdinand knedle

Foto: Ferdinand knedle/arhiva

Zašto jedna kompanija inicira akciju podrške starijim osobama? Pre svega se to odnosi na osećaj za društvenu odgovornost kompanije i našu želju da pomognemo. Da nije bilo truda naših mama i baka kada su bile mlade, pitanje je da li bismo mi danas uživali u tradicionalnim jelima. Želimo da im se odužimo u ovom, za njih zahtevnom periodu i pokušamo da bar na tren probudimo one najlepše uspomene.

Čemu teži inicijativa? Inicijativa teži da uključi sve male biznise, bez obzira na grad u kom se nalaze, a koji su u mogućnosti da zajedničkim snagama prođemo kroz jedan težak period. Zajedno smo jači.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA